Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ce poceti hapsenja po izraelu?
commi, sto te taj tvoj decko malo vise ne tare, mnogo bre prdis-jeli upotrebljavas vazelin prije odnosa ?
A ko kaže da postoji samo jedna rupa u zakonu, pa svi mi znamo da veliki novac može da izbuši zakon da bude šupalj kao švicarski sir
Ma hajde "Jevrejin" bitno da taj tvoj Henri Kisindžer nikada nije kuhao sa ratom, a uvijek je uredno plaćao svoje skupocjene finansijske obaveze. Jel tako ?
Slušaj ti budalo "Nacista" taj tvoj Adolf Hitler je koristio rat da bi izbjegao svoje finansijske obaveze po pitanju luksuznog života.
Ma hajde "Jevrejin" kad već pričaš o porezu na luksuzan život, jel onda d.i.p.l.o.m.a.t.s.k.i a.k.a.d.e.m.i.k poznat kao Henri Kisindžer plaćao uredno porez na luksuzan život ?
Ovdje piše, citiram: "Najčešće je riječ o saobraćajnim prekršajima ili neplaćanju alimentacije". Zanimljivo, i Adolf Hitler nije platio porez na luksuz i porez od prodaje svoje knjige "moja borba". Jel tako ?
@blenk ...ti si budaletana u rangu onog realiste...
Sad ce se javit neko djete od 15 god. ovdje,i podrzavat Hitlera i njegove ideje.
Dži-had, dž-ihad, Ja All-ah muminima to je spas All-ahu egber All-ahu Rabi All-ahu egber Ja Rabi Neka znade Amerika i ostali din duš-mani da su sada musli-mani svi ko jedan tali-bani poslušajte, braćo, dina o, mumini, cijelog svijeta s dinamitom na prsima vode puti do dženneta s dinamitom na prsima vode puti do dženneta Dži-had, dži-had, Ja All-ah muminima to je spas.