Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka idu da zarade. Ovdje su robovi.
I tamo si rob samo bolje placen..u biti svi smo robovi necega i nekoga kad malo bolje promislis
Svaki dan ovdje Covic, Dodik, trojkasi zakuhavaju i rade protiv naroda koji sebi sa prosjecnom platom ne moze nista priustiti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meni su ponudili da za 600 KM izradim stranicu, radim na održavanju iste (a to podrzaumijeva čitav niz aktivnosti od SEO strategije, pa do analitike samog posjetioca), napravim i održavam online trgovinu, primam narudžbe, razgovaram s potencijalnim kupcima, radim internet i marketing socijalnih mreža, radim u photoshopu i indesignu, moram poznavati dobro engleski. Za 600 KM mu stranac ne bi napravio jedan letak za socijalnu mrežu.
Ova informacija je netacna.Neznam odakle je ali provjereno u ADAC da je to samo i nista vise nego lazna informacija.
Ljudi, pazite! Upravo ugledah informaciju da nase ministarstvo kaze da su priznate, a njemacke institucije negiraju! Prije nego sto se oslonite na ovu vijest, provjerite situaciju. Portalima ne bi bilo prvi put da upravo oko ovoga lazu! Clanci se prepisuju bez da se provjere!
Samo Gas nek SDAovci rade u BiH
Op op , pakuj se
@BosanacIX samo sto je nas konj na samrti, polomljeni mu udovi, ne vidi, ne cuje, sjedi jede, pije i .ere...a magare malo svijet pred njim...nego sto dzeko ne ostade u zelji? sta ce mu engleska, njemacka, italija, turska...umjesto da voda konju vilsonovim on otiso...svasta, zamisli
Vozaci kamiona su naj gluplji ljudi. Toliko glupi da nisu svijesni da svojom gluposcu mogu da ubiju i ugroze druge ljude. Samo covjek bez mozga moze sa sjedi 10h za volanom I slusa glupu folk muziku a ne zna ni jezik drzave dovoljno da razumijen znakove i pravvila,a ne zna ni gabarite svoga vozila. Ovdje u USA svi oci seljaci sto su naucili vozit ovdje hvataju se volana ,imsta se desi? Zaglave u gradu u raskrsnicama Mora vojska da intervenise da ih helikopterom vade iz sranja.
Ne znam jesu li naši poslodavci i vlada debilna svjesni da minimalna Plata u privatnom sektoru mora bit 800- 1000 Eura
Sretno svima!
Masallah! Nadam se da nije vijest kao od prije koju godinu kad su priznali srpske dozvole, a svi portali redom prepisali vijest navodeci narod da pomisle kako su priznate bosanske dozvole. I ne znam cemu komentari o zivotu vozaca u kabini itd. Ne voze svi vozaci visednevne ture. Ima ih koji su svaki san kuci. Bar u Njemackoj. I niko im nece narediti da voze vise nego sto je zakonom dozvoljeno za razliku od onoga sto se radi u BiH.
Zivim na zapadu. Mnogo nasih ljudi iz mog okruzenja rade kao vozaci kamiona. Vecina ih radi direktno za dhl ili preko neke firme za dhl. Niko od njih ne vozi daleko, svaki dan su kod kuce. Najbolje prolaze oni koji rade direktno za dhl jer imaju razlicite smjene pa nekad rade od 4 do 10, nekad od 11 do 6, ali ima i dana kad se radi od 7 do 17. Ne poznajem nikog ko vozi visednevne ture. To mora biti ili neko ko nema izbora ili neko ko uziva u tome.
Ma vala svaka cast vozacima slepera, ne bih to radio ni u BiH ni u inostranstvu ni za 5000€ neto bjezi ba...
Kakav strah! Čega se vi bojite? Gledajući stotine godina unaprijed ne ide se sa konja ( Bosna ) na magarca ( zapadni svijet ) Siromašni smo radi vlastiti idiota, bogati smo ( tako rečeno ) bożijim blagodetom!
E cuj ovdje robovi... ne znam nijednog vozaca kamiona koji ima ispod 1500 maraka, a sada i vise, osnovica... normalno da ce vani vise zaraditi, ali sve ima svoju cijenu, sve, ostavi porodicu, potucaj se po kamionu... znam ih vise koji su se vratili...
Strah je nekada postojso, danas je samo odlucnost za bolje sutra. Tamo gdje se siromastvo useli, ljubav se iseljava. Volim svoju Bosnu, ali odoh tamo gdje mi je bolje.
Učite za šofere, i idite djeco u p.m.
Crn je hljeb vozaca gdje god bio i gdje hod vozio, spavas jedes zivis u kabini samo novac donekle to ublazi ako je veci nego u maticnoj drzavi