Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjestacka tvorevina zvana Makedonija. Sund od drzave....
Cuj vjestacka tvorevina?! ..haha..za neke ljude je sve vjestacka tvorevina. Makedonija je predivna zemlja, a Makedonci predivan narod!
Ovim Makedoncima se baš ne da da zarate hahaha...
Ne sikiraj se Bake, prije ce biti u Svedskoj protesti nego u Bosni.
gdje god su albanci manjina (srbija, makedonija, crna gora, grcka) problemi nastaju... prvo su nelegalno okupirali juznu srbiju i tamo stvorili nato protektorat, sada u makedoniji prave sranje, ko je sljedeci? crna gora? vecih nacionalista na balkanu od njih nema... ni srbi im nisu do koljena...
@argonautSorab tim jos gore... mi juzni slaveni treba da se ujedinimo, bez obzira ko koju religiju prakticira, u borbi protiv albanskog nacionalizma... ne zaboravit odakle je sranje u raspadu jugoslavije krenulo... kosovo!
Tako je kad nisu dovrsene nacionalne drzave zbog okupacije od turaka a kasnije i komunizmom. Pogledaj evropu gdje ljudi ne zive izmjesano, vec se zna jedan narod cini najmanje 75% drzave, ako je manje onda je drzava nestabilna.
balkanska ukrajina, samo sto ovaj put iza protestanata stoje rusi a zapad se opet bori za "demokratiju".
Pa ce polako preci i tamo na Bosnu i to je to. A kolko ovim sljedbenicima "jedinstvo" znaci da se iz prilozenog vidjet. Ovaj clanak je takodje i poruka na Balije-Skutore koji su vatreni pobornici "Jedinstvene Bosne", i koji istovremeno na sve druge pljuju koji ih od vlastitog nestanka upozoravaju. Koliko je srbo-cetnicima do "jedinstva" stalo da se po njihovim zvjerstvima iz 90-tih, nad Bosnjanima zakljucit.
@guzarcurguzI4 zna se kako završavaju fašisti. Neće mene prepasti sila samo se Boga bojim i zečepi debilu!
@volvo Poturice, HR HB je već gotova stvar, a ti ni sa švedskim pasošom nećeš moći u istu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ja...opet je neko bacio kost na Balkan.
"UZNEMIRUJUĆI PRIZORI IZ SKOPLJA Albanski zastupnik teško ranjen, društvene mreže gore: Ako umre, slijedi građanski rat!" http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/482984/uznemirujuci-prizori-iz-skoplja-albanski-zastupnik-tesko-ranjen-drustvene-mreze-gore-ako-umre-slijedi-graanski-rat