Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa đe si ti cionisto?Hahaha Čuj cionista. Hahahahahahah Grohotom se smijem.
nista novo, Siiti i Suniti se medjusobno caste i po Iraku i po cijelom muslimanskom svijetu ... naravno, krivi smo mi cionisti sto zavadismo dva oka u glavi !
To ce se cesto dogadzati sve dok postoje marionete i licemjeri koji bi da stite zapadne interese u afganistanu, takvi ce uvijek biti meta irackih patriota, iskrenih vjernika i onih kojima je stalo do svoje slobode i kontrole nad svojim resursima.
Imperijalistima je najbitnije da naftni pogoni nisu stali. Podatak da Iran proizvodi najvecu kolicinu nafte u posljednjih 30 godina dokazuje zbog cega su USA-NATO dosli u Irak. Zao mi je naroda, jer ce dugo godina ovakvi, i strasniji dogadjaji biti iracka svakodnevnica. Kolonijalizam se nikada nije ugasio...samo sto je danas suptilniji i diskretniji.