Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno,žalosno.žalosno...rip nedužnim ljudima
Vrijeme je da se mi Bošnjaci suočimo sa ovim šejtanskim sektašima. Djecu nam kidnapuju i siluju...je li treba da ovakav teror počine i negdje u Bosni ? Oni su najveća prijetnja Bosni,Bošnjacima i Islamu uopšte.
Ja to uporno govorim !!!
Vec je receno braćo da ce doći vrijeme velike fitne(smutnje).Dakle ovo su stvari koje su se ocekivale i koje su svima nama iskusenje.Samo moliti Boga da nas sacuva od neznanja.
to su oni isilovci iz sirije sto ih je amerika i izrael spasavali uradili.Oni su ih i spasavali da mogu nastaviti i dalje sa unistavanjem islama.To je jasno i pticama na grani da je isis americko/zidovska tvorevina.
Ratovi sekti. Tužno.
Zašto sad nema "svi za Egipat" i kačenje zastave po društvenim mrežama.
puno će im pomoć što staviš profilnu i napišeš never forget
@Hipoteza Znam da neće. Ovo se odnosi na one koji stavljaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sufije su najmirnija i najljepša "grupa" u Islamu, sramota za islamski svijet, kako ces smatrati nekoga heretikom a u isto vrijeme ubiti 300 ljudi.
E moje vehbije! Nikad pameti! Bojte se Gospodara!
Sufije su jedino vrijedno i pametno u cijelom islamu. Zato ih pokušavaju likvdirati extremisti, vehabije i selafisti.
legalnog predsjednika otjerali u zatvor,kao da neko Merkelovu ili Trampa zatvori u zatvor,na zalost muslimani su danas dno dna,neobrazovani,zedni vlastite krvi,glupi i zato im se ovo i desava,"ja bi stvarno volio znati kooji majmuni ovo rade i u ime koje ideologije,ili ovo zapad uvodi "demokratiju......,zapamtite nema realnih ,boljih ,tolerantnijih ,kulturnih muslimana kao BOSNJAKA
i pasivnijih..ali opet, mi smo zapad za ove, napredni smo u nekom smislu jer ne rješavamo nasiljem
Moze li mi neko objasniti ko to napada dzamije u Egiptu???
koji genocid! ljude na molitvi poubijati. Pa zapitaju li se ti zločinci gdje će im ta pokvarena i povodljiva duša?
odeš u džamiju i pogineš. nema nikakvog boga ljudi.
Koji bog? Zeus? Thor? Apollo?
bože mili, spusti zdravu pamet i milost na sve ljude koje stvoriš
Klix,nema potrebe da se komentarišu ovakvi članci. Pokažite barem trun profesionalnosti i saosjećanja.