Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionističko-američki vazal mohamed salman je neviđeno zlo u muslimanskom svijetu..pere pare kupijući isusa za 450.000.000 dolara..pije se viski..kocka po monte karlu..a djeca u jemenu umiru od gladi..stici ce ga kazna kao i njegove mentore..2 milijarde muslimana obezglavljene, a zapad licemjerno šuti..treći krstaški rat na djelu.
@Jajenaoko2x2 ...o čemu baljezgaš, kakav krstaški rat, šta petljaš religiju u sve. Jesi li čuo za imperijalizam? Jel misliš da su svjetski moćnici kao što je bio bandit rokfeller vjernici? Po čijem nalogu ovdje na ovom portalu siješ međureligijsku mržnju?
Definitivno najvece zlo su ovi saudijci zajedno sa emiratima u nasem muslimanskom svijetu,njima je bitna rijec amerikanaca a samim tim podrzavaju one zidove u svim tim zvijerstvima prema palestincima,odkad u islamu postoji kralj i koja je to budala uvela tad kod njih,,definitivno najvece zlo
Saudiji sve treba do temelja srusiti osim vjerski objekata, Gladni su u Somaliji, Jemenu, Sudanu,Egiptu; Siriji, Iraku, Palestini, Tunisu, Maroku, Alziru, Avganistanu, Pakistanu, Indiji, Bosni i mnogim drugim mjestima a Saudijci se rasipaju novcem kupujuci skupocjena auta i praveci bespotrebno velike zgrade..... Majku li vam hebem Saudisku Fasisticku u P. icku.
Mir na bliskom istoku će doći kad nestane Izraela.
@patriota92 Sta fali i saudija da klekne?!? Hebo i Izrael.
Kad Saudija roka civile po Jemenu ništa se ne objavi,kad ovi uzvrate odma se brže bolje piše članak
Saudijci su agresori na Jemen..obrana je dozvoljena svim sredstvima.