Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bespilotne letjelice GO GO GO ! Taliban u papucama i ak-47 gleda u nebo i pita se sta je to.
Ovoj vlahadiji brabonjavoj ce uskoro doci kraj,jadnici jadni,a ovom dajk zelim da mu daju socijalu i da mu skupljaju za lijecenje raka jaja.....
Koja pristranost i jednoobrazno izvjestavanje.U tom izvjestaju se ne spominje da je u tom napadu poginulo i nekoliko zena i djece.Koliko su hrabri vidi se.....LINK http://english.aljazeera.net/news/asia/2010/10/201010418929997466.html
Ne kontam jel\' im na čelu piše da su Švabe? Dokazi snajka đe su dokazi.
Treba ih dovest u Berlin i spalit na lomacu. I ja se slazem sa ukidanjem socijalnog tim familijama ciji su sinovi izginuli u borbi protiv Demokratije.
nijemci misle kako imaju 5 miliona turaka u berlinu, ali avaj, njih nigdje, izrone negdje u pakistanu, a socijala i penzija lijezu redovno na konto. Zbog takvih ce i nase bosnje pemzioneri od po 40 ljeta, morati na provjeru svaki mjesec. bujrum. bas ovi sto se pale na komentare zbog nesretno nastradale brace.
već mogu vizualizirati naslovnicu deutsche welle sa fotografijama lijesova ovih junaka umotanih u njemačke nacionalne zastave i desetine tisuća uplakanih nijemaca i njemica.jer....brat je mio....koje boje bio.A preko takve fotografije preko cijele naslovnice provlači se natpis \"premijerka proglasila trodnevnu žalost\" radi nesretne pogibije nevinih njemačkih turista....(doduše malo tamnoputijih-al turist je turist).
PORODICAMA TIH \"NJEMAČKIH DRŽAVLJANA\" ZA KAZNU TREBA UKINITI SOCIJALNU POMOĆ I DJEČIJE DOPLATKE.TO BI IM BILO POPUT SMRTNE KAZNE.
\"njemački državljani arapskog i turskog podrijetla u pakistanu........\" njihova država je sigurno ponosna na njih hahaha.bravo za bespilotne letjelice...samo deri gadne muslimanske crnčuge.
samo ih rokajte