Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"I borite se na Allahovom putu protiv onih koji se bore protiv vas, ali vi ne otpočinjite borbu! – Allah, doista, ne voli one koji zapodijevaju kavgu.\" (Kur\'an El-Bekare 190) Džihad nikako ne znači namjeru da se objavi rat cijelom svijetu da bi im se islam silom nametnuo. Džihad, zapravo, znači samo legitimnu borbu u odbrani ljudskih prava. U početku je borba muslimanima i Muhammedu a.s. bila zabranjena, uprkos svim represalijama i nasilju koje su muslimani trpjeli. Drugovi Muhammeda a.s. su bili ranjavani, diskriminirani i maltretirani na brutalan način, te su tražili od Poslanika a.s. dozvolu da uzmu oružje i da se brane. Međutim, odgovor od Allaha bio je strpljivost: „Dalje od boja, već molitvu obavljajte...\" (Kur\'an)
Ne jedite vnago, stoko smrdljiva četnička...
Mama ti je za izrael..I dovedi je da zaradi 10 KM usput dovedi i cerku i sestru!! :-)
Sad malo platite novinare da izbace koju slicicu sa Ausvicom i da su zidovi najjadniji narod, pa onda opet ubite par stotina ljudi i opet tako. MAMU IM HEB EM STO VAS HICO NIJE SVE SPALIO. Hico je znao sta radi, praviti svijet bez zidova, pa i nas je trebao poklati. Da je osvojio svijet nebi se zamarao gdje je RS a gdje Federacija, nebi se klali na bliskom istoku, bio bi svijet miran.
uvijek imaju izgovor. Kako da znamo sta je prije cega bilo? Dobijamo informaciju od krajnje pristrasnih medija i kao treba im vjerovati. Izrael ce uvijek naci opravdanje za svoje akcije.
kako palestinci mogu provicirat na ovakvoj vrucini. IZRAELI kompletna Bosna je sa vama samo napred.
kuran bi po svim modernim zakonima trebalo zabraniti kao i literaturu treceg reich-a koja propagira mrznju i netrpeljivost !!!
Qur’an 9:29-Fight against Christians and Jews ”until they pay the tribute readily, being brought low.” Qur’an 9:7-9-Don’t make treaties with non-Muslims. They are all evildoers and should not be trusted. Qur’an 9:12-14-Fight the disbelievers! Allah is on your side; he will give you victory. Qur’an 9:5 Kill the nonbelievers wherever you find them. Qur’an (5:51) - ”O you who believe! do not take the Jews and the Christians for friends; they are friends of each other; and whoever amongst you takes them for a friend, then surely he is one of them; surely Allah does not guide the unjust people.” Qur’an 5:59 Jews and Christians are evil-livers. Ishaq:364 “Muslims, take not Jews and Christians as friends. Whoever protects them becomes one of them, they become diseased, and will earn a similar fate.”
Jevreji najpoganiji narod. Hitlere,gdje si? \"Svi oni, koji nisu jevrejske veroispovesti su svinje, i kao takve ih treba tretirati\". Eto,toliko o toleranciji,ovo je ukratko ono za što se zalažu i u šta vjeruju Jevreji.
Ma doš\'o plin u NJIHA naselje
Izrael Bosnia loves You !!! Bosnian people with Israel agains all Arabs or Palestinians !!! Israel & Bosnia friends forever !!!
tebe treba u dnevnik staviti kao komentatora, mislim da bi porasla gledanost strahovito!
SRAM DA BUDE... NISTA NE RADU KAD SU U PITANJE MUSLIMANI.. POSECA MI NA 92g KAD SMO BILI SAMI SASOBOM PROTIV ZLA.. A SVIJET GLEDA... bosnjak intelektualac, komentator aktualnih zbivanja ;-)))))))))))))
\"napad je uslijedio NAKON što je raketa doletjela sa palestinskog teritorija.\" Svaka država ima pravo da se brani LONG LIVE ISRAEL !!! SHALOM from Bosnia
SRAM DA BUDE... NISTA NE RADU KAD SU U PITANJE MUSLIMANI.. POSECA MI NA 92g KAD SMO BILI SAMI SASOBOM PROTIV ZLA.. A SVIJET GLEDA...