Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO TRAZI TAJ I DOBIJE, ZATO pravoslaci PAMET U GLAVU MJESTO POTPISA BOSNA I HERCEGOVINA
70 godina kada su Amerikanci izvršili genocid nad Japancima i to oružijem kojega su stjeli isprobati na ljudima, znači teroristički napad amerikanaca na japance a sve radi probe nuklearnog oružija koje se bačeno na najnaselenije područije, od toliko ostrva baš na ta dva koja su prenaseljeni.
Jeli to što su srbi uradili bošnjacima genocid ili je zloči, još gore je to što zvanična država negira to sve sa svojom polititikom tako da imate veto i pored dokaza kojima je sud dao klafikaciju genocida što jasno govori da ova zemlja ne poštuje međunarodne sudove i nesprovodi njihove odredbe.
Bespotrebna je bilo kakva bomba igdje. Onaj ko je dozivio eksploziju bilo kakve bombe sve mu je jasno. Treba odjebati generale i brkate majore.
TERORISTI najveci najgore vrste..........
vojska na vojsku treba a ne ubijati civile, djecu, starce u ostalom nekoga ko se ne moze braniti......ne ne moze se opravdati NIKAKO.......ovo je cist terorizam i nista drugo
izvini ni ja se sa tobom ne mogu sloziti i znam da su fanatici........ali opet ne mogu se opravdati atomske bombe....znaci mi cemo se potuci i kad vidim da te ne mogu pobjediti onda uzmem pusku i roknem ti dijete majku oca sestru itd. kako bi te savladala i savila ti koljena........ma daj. cist terorizam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AMERIČKA DEMOKRATIJA