Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je 1000 ljudi na protestu za toliku zemlju
Bjelorusija - zemlja sa najnizom stopom nezaposlenosti na svijetu.
Protesti sasvim na mjestu.
Shta him smeta baza?! Bez baze nema ni nadgradnje!
hahaha, mozda bi radije americku :D
al trava ne raste
šta to reče jadan ... i osta živ ... nadam se da se šališ
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je nesto kao Zene u crnom u Srbiji :-) Bjelorusija je Rusija.
Retardirano poredjenje
Nije, ako uporedjujemo brojnost, efekat koji izazivaju svojim protestima i popularnost koju uzivaju u narodu. Ako Bjelorusi nisu Rusi, onda ni Rusi nisu Rusi :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahah ukupno ih bilo 25 bravo klix a ne pisete o tome kako je desetine civila i doktora amerika ubila u afganistanu
rusi u svojoj hiljadugosinjoj historiji ni jednu jedinu zemlju nisu prvi napali cisto da znas znam da ces sada spomenut afganistan, vrati se u 1979tu i pogledaj ko je zvao ruse u tu pustinju
ja nisam cetnik, ja sam bosanac i hercegovac pa to je historija, ako si se skolovao, jos ako si koju knjigu procito ili dokumetarac pogledao to bi trebao znati pogledaj americke izvore ako ne vjerujes ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)