Velika Britanija
0
U Londonu ubijen pedofil
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako je najbolje i najkrace rijesenje pedofilije! ubij ga i tak da ih nestane zauvijek! najveci pedofili su na glavnim politickim vlastima u Engleskoj,Francuskoj i svim ostalim europskim drzavama!
Smrtna kazna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eh da je mi imamo, ne bi bilo ovih pedofila kod nas, svakog dana se pojavi neki novi i ode u zatvor za samo 5 godina....povraća mi se svaki put kad pročitam.....ja i ne bi bilo ovih malih papaka što pale i ubijaju starce, i njima glave osjeći, jebem li im mamu koja ih odgoji takve, ljudi ba, ima svakakvih roditelja, od njih zavisi odgoj djece, a kad vidim ko sve ima djecu......treba uvesti sterilizaciju....
ccc..jebiga ti zaboravi i cetvrto C..znamo mi da si ti cetnik pedofil..znamo jebiga ..bolest je to ali lijeci se na raznorazne nacine pa i ovim putem rezanjem CUNE!!Tako bi trebalo sve vas cetnike pedofilecap.... cap ..cune vam odrezati da prestanete praviti mala cudovista sto svako 50 godina na ovim podrucjima koljete- silujete i palite.jasno ???iii nemoj se na zeni prsiti ..ona samo voli svoje dijete .ja tebi nebih jaja odrezo.. nego bi te doveo u tu situaciju da i ti uzivas dok tvoje dijete jebaju..znam ja da bi ti uzivio ali eto ja bih tebe doveo u tu situaciju!!
ccc glupane jedan primitivni, kakva rehabilitacija, kakav zakon, silovanje je ravno ubistvo a sil... djeteta se nemoze ni opisati a ti debil to opravdavas jest da svako ima svoje misljenja ali se ja svakako pisam na tvoje i tvoj mentalni sklop koji se poziva na neku lafo pravdu i zakon. I ne vrijedjalj ljude smradu jedan
treba ovo sve poubijat ovaj je svijet je skroz skreno svaki dan ubistva, silovanja krade itd.. ovako nikad nije bilo dolazi smak svijet uskoro vidjece te.
ja nemam kometar,ovaj...komentar
Ma.. ko ga jebe!
Kakav zakon djubre jedno, pedofili dobijaju po 5 godina, a ta djeca ne mogu zivjeti normalno cijeli zivot. Svakog pedofila treba kastrirati i to u zakon treba utemeljiti. Pa nek probaju onda silovati, majku im bolesnu
Nazalost, zakon je cesto neefikasan, tako da ovu spodobu ne mogu bas da zalim sto je ovako skoncala
Covjek kad ti procita komentar, mora da ti jebe i oca i majku koji te izbacise na ovaj svijet. Ti si ocigledno jedan od ovih pedofila, dok se indirektno zauzimas za tog bolesnika, pa djecu ko siluje taj nezasluzuje da zivi, svaka cast ovom sto ga isjecka, da ima bogdom vise ovakvih.
Goleme li tuge !
@ccc pored toga sto se svi ispisase na tebe ja ti se i poserem na tvoj bolesni mentalni sklop...pardon svima koji citaju na ovakvim rijecima ali debil ne zasluzuje bolje...
SMRTNA KAZNA JE ZAKON !!!!!!!
sta ces se ti popisati majmune jedan picko preko tastature podrzavas pedofile majmune jedan majmunski .. treba ti samar opaliti da se upisasi i useres pa da vidis onda hoces li koga podrzavati .. kretencino preko tastature !!
svaka cast ovoj zeni,jer treba svakog ovako...