Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@123: \"emulgator (e 471) = svinjska mast\" Pogresno, posto je izvor neizvjestnan Emulagator e 471 predstavlja tkz. mono- i digliceride, koje se pretezno preradjuju iz biljnih produkata. Svakako su i zivotni izvori moguci, ali su u nabavku za preradjivanje u gore navedene mono- i digliceride skuplje, nego biljne produkte, sto smanjuje vjerovatnost njihove sire upotrebe na osnovi ekonomske racunice proizvodjaca.
emulgator (e 471) = svinjska mast Muslimani koji ne znaju gdje ima svinjetine neka malo pogledaju sastave hrane koje kupuju