Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naroljani Islamist.....e i od njih svašta.
najgore je sto neuki i u vjeri neznalice ne vide koja je podvala ta tzv islamska drzava pa to podrzavaju misleci aha evo ga dzihad evo serijat...okanite se toga dođite tobe dok još dišete.
eto vam bradonje, a moram nerado reci bradonje, jer ko to podrzava nije nista drugo do bradonja, naglasavam ko to podrzava, nadrogirani pijani lik ubija ljude i spominje casno Bozije ime i kazes neka dobro je to.
@Netixba ma on je niko i nista, svi ti koji su izvrsavali napade bili su kriminalne licnosti, sitni lopovi, narkomani, alkoholicari itd. i kad urade nesto tako, neuki i zatucani među nama kazu neka je pobio cafire, a kako uopste vrjednovati djelo nadrogiranog i alkoholiziranog tipa a pogotovo ga pripisivati religiji kao opravdanog..tome svjedocimo stalno i takva recenica govori dovoljno o tim ljudim i koliko ne znaju
Taj tip je cistokrvni drogeras i cistokrvni alkoholicar, njega je trebalo davno svezat na lanac ili strpati ga iza resetki.
Kada se prenese vijest o nekoj pucnjavi u evropi pa se spekulise u startu da je napadac musliman terorista, komentara bude ba stotine, a poslije kad se za istog kaze da nije radikalni musliman nego propalo alkoholicar i drogeras onda bude 20-ak komentara i to onako iz zafrkancije.
Ime te ne čini muslimanom, a što se tiče imena po islamu kaže: "Vi ćete na Sudnjem danu biti prozivani po vašim imenima i imenima vaših roditelja pa nadjenite svojoj djeci imena lijepog značenja." Dolazimo do zaključka da nigdje nije navedeno da ime mora biti arapsko nego ime sa lijepim značenjem...
Ma gluposti brate, po imenima gledaju samo neuki ljudi, hazreti Omer je bio Omer i kad je bio mušrik i kad se povratio islamu pa mu Poslanik nije promijenio ime. Najgore je kad neuki, nepismeni i neznalice govore o tim stvarima.
@sipugaloma U pravu si, kod nas ima grešaka u odabiru imena pa ima imena koja zvuče muslimanski, a to nisu i još na to imaju pogrdno i ružno značenje poput toaleta, pun ožiljaka, mokar i sl. Neću da nabrajam imena da ne uvrijedim nekog...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mene samo jedno brine, 'ocel' mu naskoditi ta sredsta? p.s. a mozda mu je neko stavio to u koku..
mene samo jedno brine, 'ocel' mu naskoditi ta sredsta? p.s. a mozda mu je neko stavio to u koku..
na čiju je glavu stavio pištolj
Ovakve vijesti malo po malo postaju normalne i dio svakodnevnice.
jesu li pronađeni tragovi terorizma u krvi?!