Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam članka i sra.nja, ne mogu nikoga vrijedjati na nacionalnoj osnovi :/
\"Na kraju dana svi su ispunjeni nezaboravnim iskustvom i zadovoljstvom zbog služenja Krišni.\" Hahaha..... E hajde sada fino priznajte ko vam je pisao ovaj tekst i koga reklamirate.
to rece covjek bez mozga
ZABAVA I CIRKUS KOJI ORGANIZUJU DEMNI... A SAD SVI U CRKVE I DZAMIJE I SLOZNO: BLEEEEEEEE SVAKO STADO BLEJITE ZA SVOGA IMAGINARNOG BOGA DOK VAS NE Z.A.K.O.LJE NA SVOME OLTARU......BLEEEEEEE SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA COVJEKU !
fuj ovaj portal pun ateista, komunjara! Staviti na pocetnu stranu da ste komunjarski portal da malo narod upozorite!
\"Nakon što su saznali da Kišobran nije uhapšen hakeri su obustavili DDoS napad na naš portal, koji je u potpunosti postao dostupan korisnicima nešto iza ponoći\" Znaci dok nisu oni prestali niste nista mogli uraditi !?
Poceli pisati i o Indijancima zbog serije MALA NEVJESTA koja se prikazuje na Pink BiH :))
Boze sacuvaj
zabludjeli narod
Treba im bacit bombu