Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne izgleda opasan a najveci kriminalac kod nas ovi krimosi tetovirani kao da su kroz stampacu masinu prosli reketiraju penzionere
gospodin,aimo peticiu da dodze vamo
Heheheh dobro kažeš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
naplaćuje im slike
I onda će pobjeći za koji dan
Cene kokaina u porastu...preti kriza u snabdevanju eu trzista😂
tu nema ekstradicije ili kako se to kaže, ovdje sam slobodan ko galeb mogu sutra da me traze
ovi neće vidjet ni onoliko koliko je pablo izgubi, zapalio i unistio a ne nešto drugo. ko što mi nećemo vidjet koliko su oni
Da, i ovaj, pa Eskobar, ne da ne izgledaju opasni nego bi im se čovjek sažalio i udjelio da ih sretne negdje na Čaršiji! Da li su zaista takve sposobnosti ili su samo beskrajno beskrupulozni a ipak malo pametniji od onih koji su po toj beskrupuloznosti i ljudskom rezonu na nivou zvjeri! Vjerovatno je to, ne kontam ništa drugo a siguran sam po facama da im IQ ne prelazi 100!
Stara židovska poslovica: Sreća je u tri stvari: biti zdrav, bogat i ANONIMAN.
Ne moze se niko porediti sa Pablom,to je covjek legenda
Uhvatili ga na radu u njivi, covjek još u gumenjacima... Ne pamtim da je Escobar radio po plantazama,..... Bas nikakvo poredjenje. Uhvatili lokalnog poljoprivrednika.
Kao da je sa marsa pao nezna sto ga snaslo..
Faćo je jaći od ovog, brže poteže....😂😂😂😂😂
brat opusten ko da je u bingo otiso
Isti Bevanda, ruzan ko govno
Ono kad te porede sa Pablom...Escobarom
Uhicen Covic?
Tamo ima milion ovih vođa, isti su haman ko vođe Al Kaide i Isila. Sve nake vođe. Samo ih hapse ili ubijaju.
Dobre mu čizme, poljoprivredne.