Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer zaboravio zasto bjezi.
@BulevarJasnih od cega je Oric bjegunac? Svaki sud koji mu je sudio do sad oslobodio ga je, nema on od cega bjezati. Pred licem pravde, on je cist covjek. Druga stvar sto vi sami sebe i dalje lazete, to nikoga na svijetu ne zanima.
@entropium hahaha
Pa bolje bi mu bilo u zatvoru, nego u toj pećini.
Vjerujem da ga nisu ga ni tražili, nego na zabačenom mjestu vidjeli neke stvari, pa se zainteresovali
Foto: Klix ?? To ga klix pronasao hahaha
poremetili mu miran san ..
Sada ce nasi veli policajci da dignu dronove i pretrazuju sume i pecine u potrazi za ubicama i kriminalcima i reci kako su sve pretrazili ali njih tamo nema. A poslije u kafanu na kafu gdje obicno i sjede svi ti koje ne nadjose po sumama i gorama, nase zemlje slobodne idu ceeeee uh ponese me , ostalo u krvi bem li ga hahahah
Da li ce njemu resocijalizacija bit dobra
Pa bolje mu je bilo da je te godine proveo u pravom zatvoru jer ovo gdje je zivio je veci zatvor od normalnog 🤔
Bolje da se nije krijo trebo je neormalnoo zivjeti svi su isti ne bi ga nikad nasli a ovako je bio upečatljiv.
ludjaka, sad u zatvoru ce mu biti kao u hotelu sa 5 zvjezdica, sve na gotovo.
Eto kako je lijepo u kineskim zatvorima da on radije ovako živi.