Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nego šalu na stranu pakujte u kontejnere šaljite nama satraše nas na PIK-u he he
Ne znam u čemu je problem, treba pustiti samo jedan dan naše skupljače sekundarnih sirovina, ne bi ni šeraf od ove hrpe ostao.
Aerial photos show thousands of illegally parked bicycles confiscated in Xiamen, meni se čini da ovdje piše da su bicikla oduzeta?
dobro ti se cini..........
@zmajcekSaUne Da tako pise, izgleda da su se opet novinari malo “izgubili u prevodu”.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jestel vi iz klixa prirodno glupi ili vam nesto sipaju kroz nos dok spavate? Pa fino vam pise da su u pitanju ilegalno parkirani bicikli. Znam da je tesko zamisliti da ide kamion komunalnog i kupi bicikla ko pauk auta... ali oprobajte nekad.
upravo tako ...
Da vide ovo naši gastarbajteri što skupljaje smeće po dijaspori pa prodaju ovdje....
što je to svak ko je bio u Amsterdamu zna da ih ima vise parkirani ispred centralne stanice
Naša posla