Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogate arapske zemlje su to mogle davno napraviti i tako dati svoj doprinos u upoznavanju zapada sa Poslanikom i to bi vjerovatno pomoglo da se bolesni umovi ne odlucuju na niskobudzetne filmove kako bi izazvali vjersku i rasnu mrznju
Portal Klix.ba, mislim da bi najbolje bilo da zabranite mogucnost komentatrisanja ovoga clanka, jer mislim da suprotno samo omogucavate nastavak onoga sto su zapoceli neki idi-oti u SAD-u. Podsticete vjersku mrznju omogucivsi komentare na ovaj clanak.
Milioni djece umiru od gladi a oni prave film od 450 miliona dolara!
u maroku 100 000 djece radi kod bogatih obitelji gdje ih seksualno iskoristavaju. muslimani su pedo.filni.
U pravu si care, neka malo pogledaju komentare na Idex.hr. Ko moze garantovati da i on nije bio matori perverznjak!? Pa pogledajte sta sve rade katolicki svestenici po svjetu! Na koga su se mogli ugledati!?
@@FHM sine dragi sve su to bajke za malu djecu i ogranicene u rastu i razvoju; Isa, Muamed, Krishna.....ajde ba, mozda nije karo malo djecu al je mochijo kod marije magdalene (a bio sretno ozenjen), sve je to jedna velika erotska fantazija sa puno tabua, a vjernici su mazohisti koji vole da se suzdravaju ;-)
barem nije karao djecu od 6 godina.
I sta ce mo sa cinjenicom da je onaj jos raniji poslanik zvani Isus, volio sve sto je i drugim ljudima drago; seks, intimu, porodicni zivot? ? http://www.index.hr/black/clanak/isus-u-braku-svi-u-soku-pronadjen-papirus-koji-spominje-isusa-i-njegovu-suprugu/637710.aspx mogu li kako i poslanika Isu u film da uguraju al da on bude navijac manchester uniteda? cisto zbog zapleta radnje.
ko ce glumiti ajsu u pedo.filnim scenama se.xa?
Jel to prave film povodom predstojeceg svjetskog prvenstva u fudbalu u toj zemlji? Poslanik nije samo volio da meditira u pecini i jase letece konje, kazu volio je i fudbal i bio strastveni navijac Sitija.
ma snimajte, sigurno će biti hit na 24%
Ako ce film biti sniman prema provjerenim povijesnim cinjenicama izvrsno,pogledat cu ga...
Uh sto su se srbi digli :)! Pocrkase od muke :)))!
...ne zna se koji su gori...ovi sa \"vjerom\" il\' ovi sa \"demokratijom\"...u oba slučaja, pučanstvo \"donje\"...
ne vjerujem, ženska mora biti starija od 18 u pornićima
džaba snimate, ja već snimio sve o životu i djelu Muha Dugouha