Opkolili je i svlačili odjeću
76
U Kairu pokušali silovati francusku novinarku
Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISU SVI ARAPI MUSLIMANI I OBRNUTO....STOKO GLUPA.
Naravno da nema nikakve veze s islamom al iskreno, ovi Arapi su seksualno nerazvijeni, isfrustrirani i kad vide zensko bez marame kao da su vidjeli NLO. Anyway, zasto njihove zene nose burke? Upravo da bi se oni sami odbranili od njihove prirode koja je upravo ovakva. Vrijeme bi bilo da pocnu kontrolisati svoje nagone a ne svoje zene. Fuj!
Gdje je ovdje pokušaj silovanja? Pa ko je mogao odvratiti ove ljude da su htijeli da je siluju? Kolega kamerman?Čim?Jel mrkim pogledom?Hehe Ne pravdam ove ljude zato što mislim da su muslimani,ove brkonje mogu bit veći kafiri od pape,ali ovo je očigledan novinarski senzacionalizam.
Na žalost previše komentara punih mržnje, previše ste puni mržnje. Silovanja se događaju stalno i svagdje. U američkom filmu OPTUŽENA sa glumicom Jodiy Foster, ne kraju piše da se silovanja u USA dešavaju svakih 6 minuta, a da u jednom od tri silovanja sudjeluju više od 3 čovjeka. Dakle nije problem Arapa niti je to problem vjere, nego je to problem odnosa muškaraca prema ženama.
Nevjerovatno kolika količina mržnje na ovako malo prostora ! Žalosno! A sve vjernici, nevjernici, LJUDI!
Ti si veci degenerig sto si stavio ovakav naslov,ja ovde vidim samo proteste i hampu,mozda je ovaj zagorio sto je pisao ovaj clanak.
SVAŠTA
Hm, licemjerstvo, tastina i razmazenost, to su otprilike osobine Boga koje on pokazuje kroz to sto ti pricas. Ako je to olicenje necega sto bi trebalo biti perfektno onda... Sve i da postoji, da se stvori ispred mene, vjerovao bi u njega ali bi ga poslao u 3 p.i.c.k.e m.a.t.e.r.i.n.e. Ako i postoji definitivno ne zasluzuje da mu se neko klanja, barem ne pored svega sto se desava u svijetu a on to dopusta. I nemojte mi samo poceti sa \"cudni su njegovi putevi\" s.r.a.nj.i.m.a. Kakav je to izgovor? Nafatcu nekad kakvu da varam zenu sa njom, pa kad me uhvati na djelu reci cu joj: \"Cudni su moji putevi\". Ako mi ne razbije vazu od glavu, prihvaticu vam to k\'o argument.
spasio je kolega CHUCK NORRIS. ovi su dobili paket kvalitetnog francuskog vina, da izvedu ovaj mali skeč po guzi
od preko 200kom ovaj je ubjedljivo najjaci :)))))))) istina 21.10.2012. u 22:31 komentari glupi, vijest glupa, Francuska glupa, voditeljica glupa..
Blizu vam je unistenje (svim nevjernicima)! Nemojte misliti da ste sigurni iza kompjutera ! Brz je kraj vama ! Ceka vas veliko ponizenje i patnja !
Cuj majmun kaze drugima da su u zabludi !
e bas si mi zacepio usta, nema sta. samo ti zivi u uvjerenju da te stvorilo neko vise bice, lakse se nositi sa zivotom kada zivis u zabludi da ces zivjeti beskonacno nakon smrti. pozdrav!
Vidi se da si zivotinja i sam si priznao da jesi ! Zato tvoja rijec ne vrijedi ! Zivotinje nemaju taj intelekt sto je dat ljudima i zato bi preporucio zivotinjama da se klone interneta jer cine veliki zulum (nered) !
sta je vjernici, jos uvijek ne vjerujete da smo evoluirali od majmuna? pa evo vam dokaz da smo zivotinje i da ne mozete kontrolirati svoj nagon djubrad jedna licemjerna. dzaba vam vjera kad nemate kontolu nad nagonima niti ikakvog morala koji cini srz onoga sto nas cini ljudima. zato je religija i izmisljena, da vas se drzi na uzici i strasi od nevidljivog cike ako se ponasate kao zivotinje. i naravno, ne koristite taj mozak da mislite njime, sto je jos jedan dokaz vase zatucanosti.
Familiju vam vasu pokvarenu nije ovo zbog toga sto praktikuju Islam nego bas zbog toga sto ne praktikuju ! Redakcijo Klikxa brisete komentare ODMAH nakon nekoliko trenutaka kad se pise lose o tose proeskom, a kad se psuje VJERA ostavljate to, vas treba ubiti ! UBITI !
ima i te kako logike, na ovom svijetu si zbog vjerovanja a ne zivljenja tek tako, a ako se ne vratis Bogu ma kako \"dobar\" ti bio i mislio da si, nema od tebe nista, jer i onako si nista kazes nastao si od majmuna, pa neka te majmuni spase ili spasi se sam AKO MOŽEŠ