Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj navodni izraelski napad na Damask .... navodni... e klix placenici zapadni
ghenocidna tvorevina izrahell ce nestat
AL EVO JEDINO GDJE LETE STRJELE NEPRIJATELJA JE IRAN....STO MENI KAO RAZUMNOM COVJEKU GOVORI DA SU ISPRAVNI MOZDA NEMAJU SNAGE DA ODGOVORE ALI UZMITE SVE ISLAMSKE ZEMLJE I SLOŽIZECE TE SE
Samo EU put
Cast pravim Jevrejima, koji su na strani Palestine 🇵🇸 a ovi cionisti kao iz pakla obecani narod, svuda prave nerede pa izigravaju žrtve .
Ma opet ce gadjati neku fasadu i malo istraumirati stanare. Nista dok ne zacvile kolektivno, eksterminirati ih ko žohare.
Treba se samo zapitati odakle Izraelu preko 40 nuklearni bombi? Kako tako mala zemlja, veličine kao pola Bosne, ima tako ogroman uticaj u svijetu?
Iran ih moze samljet
U Izraelu ce zaradjivati najvise Hevra Kadisha
Zna Iran da ne smije napasti jer zna da ce se US umjesati
Vi mozete samo dok vas Amerika gura. Kao sto je putin rekao Amerika ulaze naj vise za oruzje i development oko 40% Globalno vise od citavog sveta. Rusi samo 3.5% nazalost...
Ne mogu nista uraditi, pripremite kovcege i rupe iskopajte, imat ce pogrebna preduzeca u tzv. Izraelu pune ruke posla
Btw. Iran kada se odluci napasti neku od americkih vojnih baza, Amerikanci taj napad mogu samo ispratiti pogledom, potpuno su bespomocni. Ovdje je moguc i napad na civilnu infrastrukturu, niko takav napad ne moze zaustaviti. Samo je pitanje u kojem obimu ce biti i koliko zrtava, a sve zbog neuracunljivosti Netanjahua
Dok vam pomaže Amerika možete sprovoditi silu i iskalivati se na civilima a posebno djeci jer nemaju oružje a kada više ne budete imali podršku Amerike onda vam ni Zapad koji vas podržava neće pomoći! Nesmijete se sresti prsa u prsa sa Hamasovim borcima,vi ste kukavice najveće na svijetu !!!
iran i iranci šuplja priča,da nam je dočekati više,evo me porastao još iran priča i ništa ne cini
Izrael će nestati