Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelski ministar terorizma i zlostavljanja palestine Ehud Barak .. IZRAEL je teroristicka drzava kakve na svijetu nema!
Fuj kako mi se Izrael zgadio i svi jevreji.. HITLERE DODJI NAMA OPET!!!
odma odgovor na napad islamista samo zestoko
Ako budem imao ikada kćerku daću još ime Palestina
@mufljuz Ti isti ko chetnici kad govore o genocidu bosnjaka nad nevinim srBskim civilima. Jel to palestinci treba da hodaju zamotani u vrece pa da tebi bude ok. Licemjeru jedan, kad mozes uopste tim smrdljivim ustima da izjednacavas decenije genocida krivca i zrtvu, i jos krivis palestince da \"sutaju narod u smrt\". Haj se ti junacino odupri kamenjem chifutskom naoruzanju, koje nema ni u filmovima. Fuj si ko covjek.
nova porcija licemjerja - svjetskog prema palestincima - izraelskog naspram nacizma i holokausta - i palestinskog tzv otpora koji suta narod u smrt a hodaka se u odijelima okolo... ne znas koja porcija je gora...
Sad će Amerika da osudi brutalne napade Izraelaca.
COV (ZOG) je krivac!
GADOVI