Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vama koji se radujete ovoj vijesti, od srca želim da doživite istu sudbinu zajedno sasvojom djecom i roditeljima. Najiskrenije.
ODKAD JE GENOCID....OCISTITI ZEMLJU OD KUKOLJA!1
@Srbin, vidim tebi to ne pada tesko...vi ste se ispraksirali i prelomili jos pocetkom proslog vijeka, usavrsili polovinom, a krajem proslog vijeka ste pokusali bezamislivo, ali ste se malo zanijeli, pa vas danas nazivaju genocidnim narodom. Znam da vam laskamo kada vas tako nazivamo, jer to i jeste. Nego, kada vam je okupljanje na ravnoj gori?
Ko je skoro istrebljen, nikad ih više nije bilo. To što s vremena na vrijeme ovi tvoji ispaljuju rakete na Izrael, pa ovi logično uzvrate i pri tom pobiju desetak militanata, ne znači automatski da će istrijebiti narod. Zato balijo, ne plači.
Cionisti nastavljaju sa genocidnim zahvatima nad skoro istrijebljenim palestinskim narodom...nakokao da shvate da napadi na cionistickog okupatora nece prestati nikada... A sto se tice komentara.... Fashisti hvale i podrzavaju fashiste...razumljivo.
Uhh je.bo ti kompletan jevrejski narod mamicu. U Izrael pa im pomozi...pa.sce smrdsko.
Genocid koji se podržava od strane prekobarskih čifutskih kerova se nastavlja, to oni nazivaju u Evropi demokratija, čifutska demokratija. Pročitajte knjigu Cionska zavjera ili kako se već ona zove u BiH i biće vam sve jasno koji je cilj čifuta, tj. oni ciljevi koji su već postignuti. Jedan od njihovih najvećih uspjeha je da su podvrgli USA svojoj kontroli. SR Njemačka i Francuska su isto jako blizu tome, islamofobija koja se forsira od strane čifutskih medijskih kuća tj. čifutskog lobija djeluje u tom pravcu neumorno. Zivko Josilo: uzmi i nagadi se, al otmeno !!! Čifutsku tvorevina nije ništa drugo fašistička teroristička anomalija na Bliskom Istoku, a anomalije se uklanjaju, prije ili kasnije... Izrael nije ništa bolji nego što je nekad bila nacistička Njemačka, tu je samo razlika u niansama, metode skoro identične.
Hljeb vam se zgadio vama koji ste uz Jevreje i Amere. A sta bi one godine kad Ameri pocese Bombardovat Beograd? Ko misevi se posakrivaste po podrumima i ni A niste smjeli izgovoriti. A sad \"Mi smo uz Amere i Jevreje\" Pu mazlumi jedni! Samo biste nekome noz zabadali sa ledja.
Malo braco jevreji,malo.Cijeli svijet se uzda u vas i Amere da se rijesi ove nakaradne vjere
sa muhamedancima nikad mir!
@ado-if. Kako se zovu tvoja djeca ado_?
Četrdesetak raketa je ispaljeno na Izrael. Da li se to zove upotreba deminutiva za umanjivanje akcije u očima javnosti. Na Markale su pale samo dvije rakete pa je i to bilo dovoljno. Kako izgleda deminutiv od dvije rakete? Može samo \"dvije raketice\".
samo Ahmo i Nedjad vam mogu dohakat....djecu vam y-e-b-em c-i-f-u-t-s-k-u s i e g h e i l