Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa rekao je Muhammed s.a.w.s. da će se u njegovom ummetu pojaviti grupa koja će izgledati kao muslimani, klanjati, postiti itd ali da će izlaziti iz vjere brže nego strijela i da će sijati smutnju. Evo kako su opisani: https://www.ehlus-sunne.ba/index.php/akida/islamske-sekte/423-cetrdeset-osobina-haridzija
Al ce biti dobre robe kad se brade vrate u Bosnu😂
i ona Kolindica kaze Bosna radikalna, pu je.em joj pi.ic
A ja vjernika i pićkkkeee materine, to treba sve po kratkom postupku sa takvim bradatim zalutanim munstrumima
.... I tako je počela priča o djevicama i raju 😂
I opet ce neko reci 'islamska drzava'. Ko god ima iole mozga znat ce da razluci sta znaci biti musliman, a sta nositi istocnjacko ime. Ovo nema veze s Islamom, jer glavni izvor Islamskih zakona i pravila, glavna Sveta knjiga muslimana je striktna po pitanju 'onog sto opija'. Islam ih proklinje, i naposlijetku ce ih stici kazna. Bog najbolje zna.
Nadjel se sta za mene djoksa braco
Ameri su davno shvatili da je "crna" lova, nabrža i najveća lova, zato i imaju tajne službe tipa CIA-e da se bave ovakvim stvarima - održavanjem kontinuiranih sukoba i ilegalna trgovina, pogotovo oružijem, drogama i drugim opijatima. U zadnjih 100 godina, amerikanci su bez rata bili samo između dva svjetska rata, zahvaljujući krahu berze u NY. Što neko reče - blago Amerima, gdje god napadnu, nađu naftu !!
Stara nestalo metaka.... Predji na tramale
Znas da bi je skinuli da je robu napakovala CIA...Zato je i doslo do saradnje sa američkom agencijom za kontrolu droga. Npr javno se zna da na Kosovu ima tri firme koje rade ovu kombinaciju!!!A sve ide za Ameriku...
da nije kakva fetva izdata, da mozes rukovat drogom samo ako je za dalju prodaju :)
hahahaha koja sranja,
Da nije je vodoinstalater propjevo u gvantanamu
@GoldenEscajg fina vijest ....biće vesele vode
oklen znate sta je novac od prodaje trebao da financira ??????????????
@fios i ????