Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacka je strasno nervozna zbog ovih izbora u Italiji, naime demokratija je temelj EU, ali to vrijedi samo ako bira se ideologija koja odgovara briselu, to jest njemackoj. Bice zanimljivo.
Covjek moze lako shvatiti razlog ovakvog glasanja ako se pogleda stanje u italiji. Sigurno da ide ekonomski krah i italiji, ali to nije nesto sto desnicari mogu sprijeciti, ne moze niko sad. Razlog je imigracija, kad padne noc nekad mirne ulice velikih gradova su sad jako opasni. A iducih 5 godina se ocekuje masovna imigracija prema EU zbog nadolazece gladi u trecim drzavama. Pod masovna mislim na nesto sto jos nismo vidjeli u istoriji.
Aha znači ovo su desničari i fašisti, pošto im kvare" supu"a fašisti i naci odredi "zelenog "(sa svim dokazima...) iz ukrajine su hrabri borci za slobodu,ali sve se vraća i o glavu obija ,licemjerstvo zapada .
Dopi.... migranti brale
Italijani se kao ni Hrvati nisu nikad odrekli fasizma,jer ni jedni ni drugi nisu porazeni u 2.svjetskom ratu,nego su se samo priklonili pobjednickoj strani na kraju rata i glumili antifasiste.Da je Rim zavrsio kao Berlin 1945. i jos par gradova kao Dresden,oni bi danas imali mnogo drugacije stavove o fasizmu i bili izlijeceni.
100 % si u pravu. Trebalo je i njima napraviti jedan nirnbergski proces.
Zato kod njih i danas buja fasizam,dok su npr.Njemacka i Japan skroz izlijeceni,jedni ravnanjem gradova bombardovanjem,a drugi atomskom bombom.Italijani su se npr.u oba svjetska rata izvukli bez kazne iako su oba puta bili na pogresnoj strani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvi će se tek u švabiji pojaviti kad se zaholca energetska kriza i recesija. EU ako želi da preživi kao politički pojam mora odyebati Ameriku i okrenuti svoj odnos prema slavenskom krkljancu za 180 stepeni i zaustavi rat, makar to značilo spašavanje Putinovg režima i ruske armije od dalje blamaže, jer će to značiti i spas Ukrajine i EU.
nadam se da ce ovi biti odlucniji u sprjecavanju nadiranja zohara iz afrike
Žena, pogotovo ovakvog karaktera, nema šta da traži u politici.
Imate ljevicare u Hrvatskoj,Bosni odnosno RS za koje je ova dama pravi liberal.
cuj price sa fasistima. vjerovatno imaju blazi stav prema Rusiji i odma ih mainstream etiketira kao izdajnike. boje se da ce tzv desnica ako dodje na vlast, prekinuti ove sulude sankcije na naftu i plin. saces vidjet hejtovar na ovaj komentar. treba drva nasjec svakako
Prije nego komentarises procitaj sta pise u artiklu a ne samo naslov procitas pa odma poletis u komentare i nagadjas
Podrška iz Bosne, da se istejraju migrosi,liberali, aktivisti za prava životinja, vegani , peederiii i ostališto nam zagađuju životni prostor
Konačno, dosta ove soroševske i švabove stoke
Nije mi poznato da su desničari negdje u svijetu riješili ekonomske probleme ali eto,možda riješe u Italiji..haha
Zato ljevičari znaju štampat pre i napraviti inflaciju koja ce unistiti srednji sloj koji glasa za njih..neka neka..
Vama kad neko ne paše nazivate ga fašistom.
Ljevica na Zapadu je izgubila svoj smisao jer je radnički stalež tamo emancipovan.