Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne reagujes vojno veliki muslimanu?
Ovi prave holivudske spektakle za sirotilju, proklinju i kunu, a oni ravnaju
A što da nearapi vojno reaguju dok Arapi u SA i UAE ližu guzhice Izraelcima i Amerima?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Poruka Palestinca je pročitana na Turskoj televiziji: "Recite muslimanskim državama da nam ne nude dženaze i ne klanjaju nam dženaze za nas. Mi smo živi, a vi ste mrtvi."
e sad je lakse palestincima posle okupljanja, odahnuli su
Oruzje i pravac Palestina,od tv podrske oni nemaju hajra
Gledaj sad kad Klixovi Tastatura Specijalci krenu nuditi svoje idiotske ideje. Čekaj da pogodim šta će biti priča; 1. Pošalji vojsku da ratuje protiv nuklearne sile koju brani još 5 drugih nuklearnih sila. 2. Ne treba Palestincima priča....Turska treba vojno da zauzme 3 države da dođe do Palestine pa da onda napadne Izrael.
sta cemo za kurdistan, sultane?
Dosta demonstracija, učinite nešto konkretno dok njih kasno.
Samo pricaju i nista ne rade da pomognu Fuj
Sta li ce njima izraelski ambassador reci???
Da su pametni trebali su krenuti ka Palestini
Brazilijanac neki dan, Turčin danas. Ko je još u onom novom savezu? India ,Kina, Rusija i Afrikaci sa juga, jel?
Da je Sirija udario bi brko opet.
Nemamo mi institucije i uniju Erdogane da se branimo a kamo li da mi nekoga proglasimo ratnim zločincem ili ganocidašem... Naše se zbog slabosti ništa ne pika!!! Osuditi srcem ostalo je jedino oružje koje možemo upotrijebiti u samoodbrani!!!
Turci samo znaju srat i pricat isto kao 90:ih kod nas
Pa p..ko jedna što ne reaguješ a ne da bacas ublehe. Eto te ko Inzko birvaktile oštro protestuješ. Mani se šuplje priče, ili reaguj ili se poklopi
kad bismo svi prestali piti Coca Colu za 48h sve bi stalo!
Ovaj ili kune ili dovi al guzicu čuva