Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ih filujte u Evropu.............
Za Franziskoo-a: Ovako, oko 500 godina su Osmanlije jebavale svo pravoslavno zenskinje po danasnjoj Serbiji (i onom dijelu danasnje Hrvatske koji su imali pod svojom vlascu) . Sa druge strane NAJSTROZIJE je bilo zabranjeno Osmanlijama i okom pogledati zenu muslimanku!! Katolicke i pravoslavne zene u Bosni su u isto to vrijeme jebavali bosanski begovi i age pa su zahvaljujuci tome mnogi bosanski katolici i pravoslavci nista drugo do pravi genetski Bosnjaci sa dna kace!! Ovo su ti cinjenice debilcino neobrazovana i nepismena.
Jes i ti našom opaničaru đikasnkom iz zemunice neke u šumi držat lekciju iz historije, jer tu nema laži i mitova, oni u istinu ne vjeruju.
I treba da ih ima, to je njihova kultura, njihova religija. Sa Evropom nemaju nista zajednicko ovi Sirijci, Afganistanci i ostali Arapi i Azijati.
Al je Evropa zato imala zajednicko sa njihovim prirodnim bogatstvima kada je Evropom vladalo zlatno doba kolonijalizma, a? Evo im ljudi sada dolaze da donesu racun za pokradeno :)))))
Hahahaha sirija je bila evropa ?!?! Hahahahahahaahah geografija ti nije baš jača strana !?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evropa kao i uvijek samo laže. Predstavljaju sebe spasiocima onih kojima su sve opljackali, oteli i na kraju podmetnuli rat, finansiraju ga i osmišljeno produžavaju.
Franziskoo Svaka cast na tvojoj pameti ja mislim da ISUS prica iz tebe De ba nas jos nesto nauci
Sreca je u nesreci sto smo ovakva drzava pa nas izbjeglice zaobilaze u veeeelikom luku! :) :)