Za Franziskoo-a: Ovako, oko 500 godina su Osmanlije jebavale svo pravoslavno zenskinje po danasnjoj Serbiji (i onom dijelu danasnje Hrvatske koji su imali pod svojom vlascu) . Sa druge strane NAJSTROZIJE je bilo zabranjeno Osmanlijama i okom pogledati zenu muslimanku!! Katolicke i pravoslavne zene u Bosni su u isto to vrijeme jebavali bosanski begovi i age pa su zahvaljujuci tome mnogi bosanski katolici i pravoslavci nista drugo do pravi genetski Bosnjaci sa dna kace!! Ovo su ti cinjenice debilcino neobrazovana i nepismena.
Jes i ti našom opaničaru đikasnkom iz zemunice neke u šumi držat lekciju iz historije, jer tu nema laži i mitova, oni u istinu ne vjeruju.
To su bila silovanja i vi balije se ponosite time i ističete gdje stignete... pri tome, vi ste pripadnici tog istog naroda koji su terorisali... podvili ste rep , promijenili vjeru i sada kao vi spuštate Srbima za ta silovanja.. Da li će i jedan Srbin poslije tvoga posta reći da mu je žao srebrenice? neće i ne treba... Tim istim Srbima zahvali što te nisu mučili poslije odlaska osmanlija na isti način kao što su prljavi turci Srbe... e balije , balije... niste vi dobili po pički koliko ste zaslužili...
Prikaži sve komentare (49)