Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korona virus ce doci u BIH. Vec je u Italiji. To se ne moze sprijecit. Da mi je znat kad dodje ko ce bit onda Hrvat,Bosnjak i Srbin.
Odoše na bolji svijet. Tako neki kažu.
NEČE X ZRAKA NA BOSNJAKA
A el bake ih ceka rasirenih rukuu
Naša politika i javnost je iskusna, pa ne dižemo paniku oko virusa. Mi smo imali 4 godine konkretan rat, granatiranje, zločine, ubistva. Organizovano, od strane poznatog neprijatelja. I eto, odmah nakon pa sve do danas, ne radimo ništa ozbiljno da se to ne ponovi. Korona virus? Manje je opasan od svinjske i ptičije gripe, po rezultatima i svemu ostalom.
ee njima je ovo još od onomad kad su siije preverila muslimane za revoluciju
Gledaj slike Srbohrvata.....
Čekaj zar nije korona virus kazna koju je Allah poslao isključivo Kinezima?
Iranci su šiiti, nisu oni pravi muslimani zato ih je i kaznio 😁😁. Bošnjo samo mlati gluposti, ucero im onaj brbljavi pezic i ostala klapa.
@plavo-bijeli Nije baš da su i Iranci nevinašca. Šta rade u Siriji onom napaćenom narodu. A i korupcija u Iraku od strane pro-iranskih elemenata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li iko od ovih nasih iz drzave da se javi da kaze sta je drzava do sada uradila na zastiti gradjana BiH od ovog virusa molit cu lijepo ? Apsolutno svi sute, jedino sto svakodnevno mozemo da vidimo jesu politicka prepucavanja - a ne daj Boze da se virus ovdje pojavi - pa to bi bila opsta katastrofa - jer mi zdravstva nemamo -_-
@DrevniSamuraj uništili su državu ekonomski tako da nas svako zaobilazi i eto sigurni smo od korona virusa
@DrevniSamuraj mislim da su kupili 12 Audija A6 :)))) ako se pogorša uzet će još 12 Audija A8
PRIKAŽI ODGOVORE (3)