Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po uzoru na genocidni narod srbe
zamislite da su ljudi iz Bosne isli klati po siriji. ☹
jedan od velikih projekata Americke vlade i poganih demokrata!!! SVE JE STALO SA DOLASKOM TRUMPA a sve je opet krenulo sa dolaskom poganog BIDEna!!!
ko ti trese kavez?? ti ces meni pricati o politici koju USA vodi.??' idi umij se sdane jedan!! mrzim tebe,takve ogranicene botove i SVE ONE kojim je materijalno ispred drustvenog!!! ti si ogranicen ko balkon, i sta ja imam sa tobom pricati. Izađi malo iz te svoje kasabe...upoznaj narod malo!! đihad i napade bla bla bla??? o cemu ti pricas polu retardirani cvovjece???