Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme ce dokazati.. da svi druji imaju zrno humanosti samo Jevreji nemaju..Jevreji koje je stiti citav svjet decenijama..du pokazali svoje Lice svoje namjere svoje Lucemherje.
200 tona pomoci na 2 miliona stanovnika dodje 100 grama po stanovniku!!
…. Bravo za Kipar Ovo sve govori o dvolicnosti najbogatijih Arapskih zemalja , o odvratnosti Saudijaca sto drze kolijevku Islama…Muslimani aminaju i kobajagi zbijaju redove …tesko onome ko zavisi of njihove milosti . Ovo je kada hranis osudjenog na smrt jer nije red da umre gladan.
*facepalm* Jesi li ti svjestan da je riječ o luci u Kipru, a ne kiparskoj humanitarnoj pomoći?
Zamazivanje očiju, cinizam, prevara ... ko je izazvao Prvi svj.rat, ko Drugi, ko je bacio dvije atomske bombe, ko je ubio milione Sjeverno i Južnoameričkih Indijanaca, poubijao Aboridžine, bacio 50 probnih atomskih bombi u Alžirsu pustinju, ko je pokupio 12 mil afričkih crnaca i kao roblje preselio u Ameriku? Muslimani?
Kipar maleni pomaže dok drugi spletkare
Pomozite ljudima, nek ne umru gladni...