Izrael ubio vođu Hamasa
325
U Gazi su otvorena vrata pakla
Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
m.a.j.m.u.n.i oni cionisticki, i sad kad arapi njih napadnu bice terorizam... sve ove cifute treba po.k.l.a.ti
ginemo ko najobicnije psine. ljut sam na skrtost svakog muslimana koji kad se uhvati pozicije cuva samo svoje dupe. zar se tako dolazi do obecane pobjede o kojoj svete knjige govore? samo jos najvise zatucani mozgovi vjeruju u to. kukamo i krivimo druge sto nas biju. e pa dobrodosli u stvarnost muslimani!
Hitlere rano ljuta sjetim te se po sto puta ,da bar ih što više posla u havu slava ti i hvala
U Hadisima je zapisano \"da će islam kao vjere ostati utoliko koliko se može držati žar na dlanu\" Ja se iskreno nadam da će neko čudo pomoći napaćenom Palestinskom narodu da saćuva svoj mir i zemlju a čudo kao kataklizma Izraelaca i Amera su se već pošla dešavati,Dao bog i njima ono što zaslužuju.POKOJ HITLERU!
Još je veliki svjetski i ruski pisac Aleksandar Solženjicin zapisivao svoja zapažanja. Jasno je opisao kako siromašni ruski seljaci troše ono malo novca na alkohol opijajući se po krčmi, dok bogati krčmar jevrejin još više uvećava svoje bogatstvo prodajući sirotinji alkohol.
Prisjećam se često emitovanog dokumentarnog filma \"Apocalypse\" gdje se svjesno plasira cionistička propaganda u stilu \"kako u trećem rajhu sitni kriminalci zlostavljaju nas jevreje\". Pitam se, imaju li te riječi skriveno (podsvjesno) značenje u stilu \"pa mi jevreji smo krupni kriminalci, pa želimo skuplji tretman\".
Dobro jutro ! Bolje da neznamo sta nam misle. evo citam komentare u Austrijskim novinam da vam se krav sledi neka nam je svima bog na pomoci svaka druga teroristi teroristi itd,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a vi se samo svadzajte i raspravljajte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIEG HAIL JEWS SIEG HAIL!!! DEAD JEW IS VERY GOOD JEW!!!
Definitivno sam, sam sa sobom rijesio veliku dilemo koju sam godinama imao a to je Hitler je ipak bio u pravu.
http://www.youtube.com/watch?v=ViUFXuSFG5A
At least Ahmed Jabari gets to sleep with his 72 sheep and have breakfast with the pedophile Mohammed.....
O kako vas mrzim pogani Jevreji !!!
j.ebat cu vam HAGADU......
A ovaj nobelovac podrzava izraelske napade u kojima ginu i djeca. Ali se nada da ce skukob sto prije prestati. Nesto mi ovo poznato zvuci - jedni napadaju a sve skupa se zove sukobom zaracenih strana. Ma, fuj!
samo molim Dragog Boga da tim ljudima koji pate od zidovskog zuluma podari Svoju Milost i da nam konacno otvori oci i ujedini nas protiv onih koje je i On prokleo, samo nas jedinstvo moze povesti u pobjedu UJEDINIMO SE
Huh, al ga je rokno, ostadose samo dugmici.
Eto vam obame cifut ko i natanjahu. Neki dan ste ga svi lajkali kad je plako, on plako od srece sto ce jos 4 godite handrit islamski svijet.