Tenkovi zalaze sve dalje
0
"U Gazi nigdje nije sigurno"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
admine, pas ti mater pokvarenu po stoti put! Picko balijska, zasto ne blokiras komentare svojih odvratnih lojavaca?
Ba\'shamaim li tamid be or zahav, yesh kohav shemeotet ki Elohim shomer ahshavv :)
Samo se bolestan čovjek može naslađivati tuđom nesrećom.Ovo što rade obje strane je pogubno po civile i vodi u jednu humanitarnu katastrofu.Treba već jednom završiti posao na Bliskom istoku,oduzeti pola teritorije Izraelu isto onako kako im je teritorija i bespravno data te napraviti stabilnu Palestinsku državu.Tek tada će se moći stati u kraj extremizmu Izraelaca koji rade isto ono što je i Hitler radio njima,a i extremisti iz reda muslimanskog,Palestinskog naroda će izgubiti podršku naroda.
Lol, ovo je postalo ko jubito, extra glupi komentari sta god da pogledas na ovom portalu
ma pusti ih hercegovko, voljeli bi i oni da su normalni... misevi koji se ponekad jave iz svojih smrdljivih rupa prosipajuci svoje bolesne misli, valjda im se njihova bolest i kompleks ucine laksim tako
Jeste li vi normalni! Dao Bog pa vam u kući rat bio! Ne mogu vjerovati da postoje bolesnici sa ovakvim komentarima.
Naprijed IDF, iskorijenite islamske teroriste iz svete zemlje
kurvini sinovi...kao i ti citizen
To cifuti, udrite gamad cigansku agresivnu islamisticku!