Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Francuska!
Pametno.
Smijel' se bar zviznut?
Nije finta u dobacivanju, neko ko se ponaša kavaljerski i zna kakve riječi su primjerne neće imati problema sa zakonom, nego seljoberi sa svojim vulgarnim vokabularom.
Zbog nekoliko isfrustriranih feministica, sve žene će ostati bez komplimenata koje skoro svaka žena voli. Šta žene napraviše same sebi...
Mala oss bombonu hrrrrrrrk
A kako ce se ovaj zakon provoditi? Vjerovati zenama na rijec,pokretati istrage,forenzika fazoni? I koje rijeci spadaju u "dobacivanje"? Preglup zakon,cenzura slobodnog govora.. Rijeci ne bole..
United African States of France
Zamisli da to uvedu kod nas. Neki dan na onoj koridi bi one „plesacice“ milione zaradile.
Sarajevo 1000 godina u zaostatku za civilizovanim svijetom
@federalac2000c ako ti se ne sviđaju džeparoši i lopovi pa ti idi tamo gdje ti paše, a ne kritikuj što se ne hapse!