Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nije tragedija sto svakog dana u Palestini i sirom islamskog svijeta ginu hiljade djece
Osuda i od mene, ali niko da osudi onaj masakr u Afganistanu :-((( Možda je i tu islamizam kriv - ko zna???
Zadnji članak na ovu temu prije 10 sati. Da postoji i najmanja šansa da je musliman bio bi po jedan svakih 15 minuta.
PITAJ MAMU I SESTRU I KCERKU. ONE CE TI RECE STA JE RAZLIKA ;)
dobro ga poglabaj cijeloj lijevoj strani levatino kamenjarska
lose ste informisani,treba napomenuti i da je isti tip u cetvrtak i petak prosle sedmice puco i ubio i dva vojnika (ne u istim gradovima) koji su arapskog porijekla,znaci ubica ne gotivi ni jevreje ni arape!!!!!!
pitaj bracu u Egiptu zasto ne otvore granicu. pitaj bracu u Arabiji zasto ne zavrnu naftnu cesmu.
Kucnuo je cas braco Hrvati da dobijemo svoj entitet i da se zauvijek otrgnemo iz okova i zagrljaja radikalnog Islama.Dok i jedan hoda nece biti mira,strah od terorizma ce zauvijek biti prisutan.Mostar kao cjelovit za glavni grad,istrajno da uklonimo s.mrad sa lijeve strane koji ce se poslije njihovog odlaska godinama osjecati.I da konqcno udisemo nas cist zrak.Prozor nece pasti,Prozor za dom spreman
Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo Hičo hhahahahahahhhhahahahaahah
Cionisti a sta je sa nasom bracom u Gazi ???
Zapadni mediji se jednostavno nadaju da je ubica radikalni musliman (ne kao onaj kriminalac u Belgiji) zato mu posvećuju toliko prostora. Ako se ispostavi da nije zaboraviće ga za dva dana. Kao ubicu Senegalaca u Firenci na primjer.
Svaki jevrej u okupiranoj Palestini je sluzio vojsku i duzi oruzije bez obzira na pol... Sto znaci da u tzv. \"Izraelu\" nema jevrejskih civila svi su vojnici ili ce biti vojnici i velika vecina je naoruzana, tako da su svi legitimne mete napada...
Tuga velika. Svaki ekstremista, bez obzira na orijentaciju, je sljam ovog drustva. Zaista ne zelim biti pogresno shvacen, ali me ipak iznenadila cinjenica, da se ubistvo tri francuska vojnika, porijeklom iz sjeverne Afrike nije spomenulo jednom rijeci proteklih dana, a i oni su zrtve ovog teroriste. Tek ovaj incident od jucer je iznio u javnost ukupan broj zrtava. Zar su ta tri zivota manje vrijedna i je li zaista trebalo zrtve jevreja da bi to dospjelo u javnost? Glupo se osjecam brojeci krvna zrnca, pa zato oprostite ako je neumjesno.
Njih treba sve pobit !!
Ocito da vam novojezik jos ne ide od ruke. Nekad jevrej, a nekad zidov
Žao mi je djece koja su očigledno kolateralna šteta prilikom atentata, ali mi je daleko više žao djece u Palestini, samo preko vikenda ih je 16 poginulo u zraćnim napadima kasetnim bombama od strane aškenacista. What you reap is what you sow.