Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz bosne niko vise nemoze dobiti azil, rat se zavrsio prije 16-17 godina, a ekonomske azilante niko neprima.
stizu kamionima s 24%.
Ali u 2010 skoro da ih nije ni bilo.
odoh i ja. mogu me samo vrat\' na svoj trosak.
Ma nedaju oni nama da ostanemo tamo,ovi kojima je i odobreno to su ti oni afganistanci,iračani,sirijici itd itd.Upravu je \"dm\" kad kaze treba ljudima reci o kome se radi,ovo neko kad cita od ovih nasih sutra bi uzeo torbu u ruke u austriju i bio bi vracen ko i oni iz belgije tako da netreba dzaba raju podpaljivat.
Ima i naših koliko hoćeš. Evo, na primjer, u Švedskoj se broj tražitelja azila iz BiH u 2011. godini povećao za 700% (nije greška, sedamsto) u odnosu na 2010. godinu.
sve je to lijepo samo sto ne napisaste koji azilanti, iz kojih zemalja ? ima li nas i koliko u ovoj prici ? nama ionako vize vise iznad glava i pitanje je trenutka kad ce nam ih ponovo natovariti, svaka informacija o tome nam je i vise nego vazna