Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"S druge strane, Ustav SAD-a ne poznaje mogućnost osamostaljenja svojih saveznih članica." Prevod: S druge strane, probajte ako smijete."
takodje poruka miletu i druzini
@OptIII KRAJEXIT, TUZEXIT, SARAJEXIT, BRČEXIT, POSEXIT, SLAVEXIT, MAGLAJ-TESLIĆ-TEŠANJ-EXIT.... XD XD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...jamerika poštuje princip samoopredjeljenja. ali ne u svojoj kući.
@SvetiPerun sto da se Aljaska vrati Rusiji kad su prodali amerikancima kvadrat je bio dolar i to im je najveca greska bila u zivotu. I druga stvar ako se RS otcijepi od BiH slijedi raspad Srbije tj.sandzak, pola crne gore. makedonija takodjer Albanci takodjer Vojvodina nemoj mislit da se nece madjarska umijesat Hrvati takodjer.I da te pitam kome je do rata ako dodje do rata na Balkanu ce bit gore nego siriju zapamti toliko vojski na malom prostoru pa ti vidi buducnosti svoje djece.
@SvetiPerun Do rata ce doc na ovim prostorima kad tad sigurno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uskoro i u vasem gradu (R-S)ex-it to je ono kad poturice kmece a RS se odvaja od Frankenstajna
Ustav Americki ne vazi za Teksa jer je Teksas bila drzava prije spajanja sa Amerikom. Malo pricajte ugovor izmedju Teksasa i Amerike.
Ukinuti države, uvesti samoupravu u svaki grad i svako selo
Šupljika par lunatika...
Ovi srbi dodju na bosanki portal, pisu bosanskim jezikom i vredjaju Bosnu i Bosance. Cudan narod u pm. Idite brate u Srbiju i tamo sirite svoje ideje...a Bosne ni pedalj dobiti necete.NIKADA!!!
Parola "narod zna", ispravnije bi bilo da priznaju, "uhljebi znaju", pa isto "nezavisna RS", ili "kad če treći", što je i u slučaju Breksita znakovito i potvrda, da separatisti kolo vode i mute govna, a separatizam nikome nikada, osim kliki oko glavnog, nije dobro donio, pa če UK platiti visoku cijenu svojih uspjeha o nezavisnosti.
Bojim se da bi se skoro mogao desiti neki sveopšti SEXIT, gdje ćemo svi đuture da na....mo!
Svjetski policajac se malo preračunao velikodušno razbijajući nepodobne države u paramparčad, očigledno nisu upoznati sa našom starom "ko drugom jamu kopa", a sve je počelo od nas!
RSexit, HBexit :)
Bosne nema u praksi, to je ono sto vama Bosnjacima nije objasnjeno. Jedino sto vam je ostalo je "pogledaj u pasos". A Ceca pjeva 10km od Sarajeva (a ako smatrate da Istocno Sarajevo nije Bosna samo recite), vise zastava Srbije po RS nego zastava BIH. Sta mislite, da li bi Tompson mogao da zapjeva u nekom vecinski hrvatskom selu u Srbiji, npr. u Tavankutu, ili Ceca u vecinski srpskom Borovom Selu u HR? Postoji samo na papiru BIH ali koliki je realan bosnjacki politicki uticaj u RS? u ustavu pise da su svi svuda konstituttivni, a u praksi Bosnjaci se u RS pitaju koliko i Bugari. Kao i Srbi u Federaciji. Hajde da se ne lazemo.
Pa nek se varaju. Onaj ko je pravio rjesenje za BIH je ovo i napravio da zavara zatucane muslimane da imaju drzavu a de facto imaju je samo na 24%. Svi na kraju odu da studiraju i zive u SA, TU, ZE i cak i psihicki su ogradjeni na 24%. Sve drugo je zavaravanje. Drzava je etnicki duboko podijeljena i price da je Bosnjak u Banja Luci isto sto i Bosnjak u Olovu je prica za macku o rep.
Nacionalisti opcine centar zele otcjepljenje od Sarajeva . Dok mjesna zajednica Mejtas zeli se otcjepiti od opcine.
dodik ovo cita i svrsava... xaxaxa,, dodo svi se mogu otcjepit al genocidna ce nestat za par godina tako da ti ipak slozi svom narodu pricu o otcjepljenju da opet dobijes na izborima... moras od nece zivjet xaxaxax
Kao što rekoh u jednom komentaru na clanku kako Trump cestita VB izlazak iz EU, kako li ce sad reagovati kad se takve stvari dešavaju u njegovom dvorištu.
Koji kretenski naslov i tekst: Britanci nisu nacionalisti, a teksašani jesu .... Fuj, jbm vam kriterije