Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam neki pristalic teorija zavjera, ali ako ovi to rade, mozes misliti sta nam Rusi i Ameri rade a da se to ne zna. Ovakve tehnologije se obicno komercijaliziraju tek nakon 20 godina testiranja, koristenja u tajen svrhe i slicno.
Nisu teorije zavjere,manipulisu klimom od doba vijetnama,ako ne i ranije.Sistem haarp,chemtrails prskanje iz aviona,mnogo katastrofe unazad 100 godina i vise su uzrokovani od strane svjetskih mocnika i njihovih vlada...
Ako covjek danas moze uraditi da negdje pada kisa,onda moze uraditi i da tamo gdje hoce bude susa,toplotni udari ili poplave!?Jos jedan moguci moderan oblik ratovanja.I to nije nikakva teorija,evo ovaj slucaj je dokaz za to.
Dobro oni plaćaju istraživanje stvaranja kiše, a plaća li iko da se ispita uticaj tih čestica koje su vještački "ispaljene" na dišni sistem živih bića (namjerno ne piše samo ljudi).
i onda se pitaju zašto imamo poplave, suše, požare...
I onda nauka to iskoristi i dodje do ratovanja vremenskim prilikama pa pada kisa 6 mjeseci neprekidno itd,itd...
Hjoj,nek se igraju,jednom nek krene po zlu,i igrom slucaja neki F5 tornado da proizvedu
poplave u svijetu i luda promejena vremena kao posljedica njihovog igranja. sto da ne samo nek bosnu ne nasele kad zatopli. a poplave jebg
Poceli 2017?bas cudno da nisu koju godinu ranije u bosnu dosli i prvo malo testirali...
E sad se vidi kad se kaze Mehdi a.s ce doci i ratovi ce se ponovo voditi sa macem i konjima.. Unistit ce totalno svijet svojom tehnologijom mazlumi, sve hadis za hadisom ide, ljepota, a stoka nece da primi obija se od glavu al zastrta srca, ma vakat je..
Monstrumi* auto keyboard jbt mazlum
grohotom se smijem
Bolje bi im bilo da poboljšaju uvjete za život onim jadnim radnicima tamo.
Nek prave,al nemogu zaustavit vrijeme,godine,smrt to je najbitnije
dokle je covjecanstvo doguralo. Eto ti ih zato u bosnu
Hahahahaha beduini ne znaju sta ce od para, a nista nije zaradjeno
To je sve po zasluzi svevisnji. Nije lako derati koljena pet puta na dan
Bolje bi vam bilo da radnike ne izlažete Suncu tokom ljeta na građevinama, human rights = 0
pošto je tamo osim pijeska sve umjetno ovaj potez se jako dobro uklapa u koncept
Zaje3avaju se s prirodom kako stignu i da očekujemo nešto normalno? Očekivaćemo ku4činu.
@TurboCigla de budalo ohani, ako ne kontas srz komentara, onda si malouman, a i sam tvoj komentar je toliko banalan i dokazuje tvoju maloumnost, cuj sam jedes svaki dan, ne lezim ja na miljardama niti sam proizvodjac hrane, kad vec imaju tehnologiju da prave kisu uz enormno bogastvo, podji od sebe maloumnice kad vec sam jedes triput dnevno