Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"bombaš\" je sin ministra finansija i direktora centralne banke Nigerije, decko zivio u stanu u Londonu vrijednom 2 miliona funti a imo i stanu Dubaiju, na avion se ukrcao bez pasoša i to \"na riječ\" (\"moze on, majkemi\") neidentificiranog gospodina u skupom odijelu, kako je potvrdio slucajni svjedok- ugledni američki advokat i putnik na istom letu. prema izjavi druge saputnice , decko je cijeli let djelovao \"nadrogirano\" , sto objašnjava neuspio pokušaj da ubrizga hemijski spoj iz inekcije u prah oko članka noge i tako izazove eksploziju. TOTALNA NAMJEŠTALJKA KORISTENJE DRONA, POGLEDAJTE FILM MANDZURIJSKI KANDIDAT! CIA i MI6 su ovdje ispali presmiješni. trebo im srušeni avion za Božić da produže važenje Patriotskog zakona koji u najvažnijem dijelu ističe 31.12.2009. cuj vojni eksploziv, ko da se moze kupit na trafici? sa majorom koji je pobio vojnike se isto ispostavilo, lik droga fuj bagro , a i vi domaci izrodi koji radite za svjetske lihvaare i njihov svj.poredak TIRANIJE
@kuhar, ObriJ moj druze dodji mi na cesmicu sestru ti jE bem
Ma sve je jasno, čemu komentari? Čim je stoka is.lam.ska, odmah se bombe hvata! Jesu kršćani i židovi svašta radili, ali su davno odustali od terorizma, samo ova neljudska pogan radi tako. kao i kod nas u Bošnjakistanu, ista pruča.