Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosto da covjek zazali sto je Hitler izgubio rat...znao je on ipak skim ima posla
I tako vec svaki dan 70 godina.Izrael je, bez obzira sta ko misli jedna od najmocnijih drzava na svetu.Najmanja drzava na svetu (samo 22.000 kvadratnih km) koja raspolaze nuklearnim oruzjem.
Šta radi dječak od 14 godina na ogradi sa Izraelom uopšte? Zaboga, koliko je sano nenormalan i besmislen ovaj sukob. Hamas šalje djecu da izazovu simpatije i donacije kako bi mogli profitirati na ubijenim Palestincima. FUJ
E bravo , upravo tako , i svaku priliku za mir su odbili.... sve ih treba pobiti i ove sto ih podrzavaju , teroristicka gamad...
Svijet šuti a braca ginu. Strpite se jos malo pravda čeka
tvoja su braca , ajde nam ucini uslugu i idi im pomozi , takvi kao ti nam ne trebaju...
Otkad sam saznao za sebe, znam za ovaj sukob. I ništa se ne mijenja, evo već više od 40 godina. Strašno, sve na stranu, ali toliko života je izgubljeno, a nikakvih pomaka nema. Kad se ovo sve sagleda, zahvalan sam svima koji su omogućili da bude mir u BiH. Ne valja nam država ništa, ali je MIR.
Imala je palestina more rijesenja za mir, i sve su odbili... i sad mi ih treba biti kao zao...
A ja kad vehabijama kazem da su izraelski vojnici oni se ljute
to me ni malo ne iznenadjuje...
Jesu ovi Palestinci glupi, prorestuju sa kamenjem u ruci protiv pusaka i Izraelaca koji jedva cekaju da dobiju priliku da pucaju. Ako vec protestujete onda to treba raditi "pametnije"
Hebla vas granica
Najveci zlocin protiv grupe ljudi u zadnjih 200 godina. To sto Zidovi rade je direktno uz pomoc sugavog Zapada I njihove "Demokratije"...Bosnjo....nauci od jadnih Palestinaca-samo zajedno, brat uz brata, nedaj se, uci svoju istoriju I pravi svoju vojsku I drzavu. NE OCEKUJ DA JE ZAPAD TVOJ PRIJATELJ!!!
Jake ti istorije od 93. pa na ovamo.
@tetakStipe a i tad su ih iskoristili i jos ih ubjedili da su im prijatelji..sta ce huso i haso vise ni za vic nisu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Heil Hitler!
Ima li neko ideju kako bi izgledala Palestina kao država da kojim slučajem nema Izraela i Izraelaca? Da li bi i koliko bila razvijena itd. ako se uzme u obzir kakvi su Palestinci kao narod? Kakvi su im prirodni resursi, čime bi raspolagali itd... Ako ima neko ko nije emotivno nastrojen po pitanju Palestinsko-Izraelski odnosa, bilo bi još bolje :)
Ma imali su priliku da imaju drzavu , odbili , ne zeke i ne znaju oni to ...
Cionisti