Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postujem sve religije i slazem se sa ovim, po vjeri u crkvama se ne bi trebala odrzavati takva vjencanja, ali brak bi trebao biti legalan za sve punoljetne gradjane demokratskih drzava i za muskarce i zene i za istopolne parove
Nema potrebe da pozdraviš i podržiš, na \"fuj dno dna\" imaš pravo ali apokaliptičke prognoze zvuče u najmanju ruku infantilno.
Meni je bolesno da postoji državna crkva. Sumnjam da su u parlamentu samo Luteranci a ako jesu bolesno je da jesu pošto sigurno u Danskoj nisu.
e kakva im je vjera u nju im se p.i,s.a.m
danci su najsretniji narod. covjek kad je sretan gleda svoja posla za razliku od nas nesretnika
ja kolko znam nas je vec previse na planeti. tako da ne znam zasto bi se mnozili. ja mislim da je vrijeme za reduciranje broja jedinki. s obzirom da je tebi ispran mozak nikakva steta ne bi bila da krenemo od tebe
26I reče Bog: \"Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična, da bude gospodar ribama morskim, pticama nebeskim i stoci - svoj zemlji - i svim gmizavcima što puze po zemlji!\" 27Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, MUŠKO I ŽENSKO, STVORI IH. 28I blagoslovi ih Bog i reče im: \"PPLODITE SE, I MNOŽITE, I NAPUNITE ZEMLJU I SEBI JE PODLOŽITE!
Bolest, te ljude treba liječiti i tako im pomoći a ne davati im da ulaze u brak i posvajaju djecu. Truli zapad nameće ovakve stvari zbog kojih će uskoro sve da ode u 3pm.
i sta sada?! jel svi ovo moramo pozdraviti i podrzati kao neki civilizacijski iskorak?! fuj, dno dna...i dokaz da se svijet ubrzano krece ka svome kraju.
Dragi moj Aga, prvo pometi pred svojom avlijom pa onda govori o drugim ;)
Danci su poznat kao bolestan narod, tu vam je tradicija da se pusi i pije i da ne zaboravim imati tetovazu...
Danci, uz Vas smo