Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi u becu davno prevazisli kriminal, uredili drustvo tako da je svakom dobro i niko nema potrebe za kriminalom a onda dođu divljaci sa balkana koji jos zive kao u doba divljeg zapada i tamosnje građane reketiraju i pljacakaju. ma odmah ih na licu mjesta ubiti.
nemas ti pojma, kriminala u Becu ima na svakom cosku.. ne znam samo gdje ti izvlacis te informacije..i ovo nema veze sa Becom..ovo su Crnogorci i samo nastavak rata izmedju klanova,,koji se prenio na Srbiju i BIH, a evo i na Austriju, jer se drugi clanovi skrivaju po drugim zemljama, ali ih prate suparnici...bitno je da nije niko drugi stradao. a oni neka se ubijaju medjusobno
Sad su crnogorci, a kad ga pitaš koji si ti? Srbin brate.
92’ ste bili braća sada vise niste. Morate nam to reci da znamo šta ćemo komentirati,jbg ne znamo mi dali se vi volite ili ne.
Znaci pravoslavni teroristi na djelu.
Ako moze klix da ubuduće textove na bosanskom objavljuje, sudeći po 80% komentra bošnjačka bratija ništa skontala nije
Samo neka se ubijaju i kolju, za bolje i nisu.
Klix se nadao da su muslimani u pitanju pa " bržam bolje" izvještava svako pola sahata i to sa lica mjesta -))
Molba za posjetioce Fahdove džamije da osim vjerskih primijena objekat opreme i vrhunskim videonadzorom i kamerama za posmatranje izvan ograde vjerskog objekta, posebno te saobraćajnice gdje četnički divljaci često prolaze kada kradu auta i ubijaju policajce po Alipašinom. Vjernici, razvijajte i građanski program u smislu da nabavite pištolje ako treba i sa prigušivačima i ako treba da se i sami dadnete u lov, na četničku bagru koja se vrzma i izvan džamije.
Mi u Sarajevu imamo posla sa istom četničkom bagrom kao i Beč, i treba i sarajevska policija da djeluje kao Austrijska.
Sve soko do sokola...
Avetinje !!
opet srbi
crnogorci
@Ters znaci sad crnogorci odjednom nisu srbi?
Uhapsite službenike Granične policije BiH Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Žene ih vode he he
Strache ih primio ko svoje u Beču, oni mu prave pizdarije i to baš za Božićne blagdane
Filatelisti...