Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadna demokratija. Toliko mi je drago da su isplivali munafici!
Isto tako i za Saudijsku Arabiju i zaljevske zemlje. Dole ni nema protesta.
De mi reci ko su veći "munafici".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
FREE PALESTINE 🇪🇭
Vidi balavac. I ja sam to vikao dok sam bip mlad. Problem je u tome sto free Palestine podrazumeva nestanak Izraela. Tako to cuju Zidovi. Taj konflikt tamo nije bas jednostavan.
To bi bilo jedino pravedno, kako je nastao tako i nek nestane, zivotinje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Njemacka drzava i firme su zadnjih 30 godina isplatili Izraelu i zidovima u cijelom svijetu 150 milijardi americkih dolara na ime naknade stete za genocid nad zidovima u toku Drugog svjetskog rata od 1939 do 1945 u Njemackoj i u cijeloj Evropi. Iduce godine ce im poslati najmanje 1,4 milijarde dolara. Naravno, da ovo nikada ne bi uradili da ih americki zidovi nisu na to natjerali.
Hoće li i nas ispred vijećnice u 11:00 u nedjelju Ramo hapsiti?
Konacno pocinje izlaziti na vidjelo tko je sef i gazda vlada “zapadnog” svijeta, a sve putem MMF i raznih drugih bankarskih i kreditnih institucija.
Ovaj Olaf je pokazao da o vodjenju drzave zna otprilike koliko moja tetka Zulejha
SS policija na djelu
EU i USA kao i UN su izgubile kredibilitet kad država trećeg svijeta. Ne mogu više držati nikom lekcije o ljudskim slobodama. Kako je lijepo ondak azerbejdzanski predsjednik poklopio BBC novinarku..
Izrael je okupator u Palestini,isto kao i Rusija u Ukrajini...Hamas se može jedino uspoređivati sa bojnom Azov u Ukrajini.
Ovo su samo slabosti zapada i pocetak kraja. Svaka imperija koja ugnjetava narod tu ubrzo dolazi kraj.
Samo da provjerim jel istekao Bam u adminu pozdravim Gospoju!
Sloboda govora, moje mudo !
Lijepa Bosna, robujte da kupite a3 na leasing
Berlin se polako pretvara u NeoNazi, ovaj put za Jevreje, još malo pa će početi obilježavati muslimane
Pa moraju se odužiti, jer dug se dugo vraća. Šteta što im zemljak ne završi posao do kraja.
Znaci npr zapalis Kura’an to je sloboda govora,ali ako kazes nesto protiv Izraela letis u zatvor,svaka vam cast,se.rem vam se direktno na vase evropske vrijednosti!!!
zapadne demokratske vrijednosti vaze samo dok ne ugrozis necije interese :D hahahahahhahahah