Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako teško je opstati i biti zdrav u svijetu punom GMO hrane, modifikovanih proizvoda, dodataka... Nažalost, ali me ne čude ovakve informacije.
Neka vide po trznim centrima sirom BiH kakvo voce i povrce se prodaje, velike sanse su da zavrsimo u Guinness-ovoj knjizi rekorda. Doduse kada nam se kanalizacija isporucuje umjesto vode za ocekivati je da je i hrana takva. Hvala Fasisti, fala.
Ima li tko da je umro od pečene prasetine ili janjetine
malo raje zna da je dinja jako podlozna razvoju bakterija koje se lako nožem sa kore prenesu u unutrašnjost prilikom rezanja. A na kori od salmonele do listerije, svega...
Hvala ti fadle sto nemamo ni marke
Hoce oni da jedu dinju usred zime hahahahahaahahahahahaah
Imaš li ti dvije hemisfere u vugla?
@SASAL To je bio sarkazam. Ne sikiraj se.