Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse Hollywooda plus americka paranoja i idiotizam i ovo je rezultat garant ocekuju i zonbije za par sedmica
ovdje [NY] u vijestima se sve vrti oko corone, panika je na rubu ludila.
budalice amerikanci se već decenijama bave pripremama za puno gore scenarije. Imaju pokret "preppera", ultimate survival i sl. To je kod njih način života/ life style.
Ma jasta samo utoka i kod komsije po brasno :-)
Sad ce i vucic.od Brace Kineza i Si ji ping minga hehehe.. traziti oruzje umjesto lijekova jer ga napadaju NATO virusom corona....
U kriznim situacijama nivo kriminala raste. Tako je bilo kod nas sa vrijeme rata, tako je i u svijetu. Kupovina oruzja je logicna jer ljudi razmisljaju kako da zastite porodicu. Kriminal je ionako visok u Americi, postat ce jos gote kad se zabrane kretanja uvedu.
Koliko ja vidim prate stil Sjeverne Koreje, ako saznaju da neko ima koronu, pucaju u njega. 🤡
Znaju sta rade jer dusmani su oko njih Bosnjaci ce kupiti fildzan i litar kafe cigare internet i traziti boziju pomoc
ovi ameri će se porokat izgleda, puno filmove lgedaju
Čuli da korona pretvara ljude u zombije.
Ludi američki redneck i vjeruju da i virus mogu upucati.
Ništa novo za njih. Bolesnici!
Ja bih volio posjedovat AK 47 . Ali Legalno. U slucaju rata da imam s cim da se branim. I jedno 20 okvira municije 😂
@fbUser1567760254 Pa prijaviš se u streljački klub, prođeš sve potrebne obuke i testove, dobiješ dozvolu i kupi sebi AK47 u poluautomatskom režimu paljbe tj. civilnu verziju.
Ubij bližnjeg svoga! Otkako su se iskrcali sa Mayflowera i pobili prijateljski raspoložene američke starosjedioce, nisu prestali da ubijaju. A end of the world-survival serije i filmovi ih temeljito odgajaju pravilu: Ubij ili budi ubijen. Opasna nacija.
njima u americi desice se kao bivsoj yugi,samo krvavije i gore.
potpuno razumno. ako se zivina marishe oko toga ko ce uzeti zadnju rolnu tariguza, zamislite belaj ako ili kad se desi prava nestasica hrane, vode i sl. valja stititi obitelj i svojinu.
I šta ti i ja imamo što se svjetske sile prepucavaju preko virusa uglavnom svi smo nahebali i u Bosni ,Americi ,Evropi,Kini ....snalazi se kako znaš da bi preživio biće na kraj. Svi se uzdaju u Državu oni svi zakazali i palamude kako dobro rade
najgore sto su krenuli zatvarati tvornice koje proizvode hranu
Dugo mi je trebalo da skontam zasto amerikanci nabavljaju oružje , al kao jedan general reče duznost svakog odraslog čovjeka je da zaštiti svoju porodicu . Da smo malo bili naoružani ne bi bili glineni golubovi
Debilčine.