Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirijska vojska porovodi jos jednu uspjesnu akciju deratizacije, nakon sto je onu u Damasku i okolini zavrsila s ogromnim uspjehom. Opet ce biti problem kako naci mehanizaciju da se uklone poizvrtani pacovi.
Koji sunićani, šije, hrišćani ovdje se bori narod i vojska Sirije protiv terorista. Ne dozvolite da vam vehabijski i krišćanski ekstremisti na ovom portalu peru glavu.
@fsdafsfsdf Ako se sjecam dobro, mi smo bili napadnuti. I ne sjecam se da je moj babo otisao s puskom kao divljak u Beograd. Osim toga, ne radi se ovdje o tome da li je Assad u potpunosti u pravu, nego mnogo veci plan Amera i njihovih bogatih prijatelja bankara. Hm, ako mogu da primijetim, demokratija se trazi iskljucivo u muslimanskim zemljama. Znaci, sija i ovaj drugi su glupi
Nisam za Assada al nisam ni za imperijaliste bilo Hamere ili Ruse,jer ce sirija biti u protivnom sljedeci kandidat za \"drzavu za majmuna\" odnosno rusko americki poligon izivljavanja dok su narodi alatke u rukama ovih istih imperijalista i izrabljivaca, Amerike i Rusije.
Za Bosanac i Don, ako stvarno tako naivno mislite, onda ste i vi teroristi jer ste se odvojili od velike srbije i jugoslavije. Kako je moguce da se 76% sunitskog naroda nametne asadov rezim koji je sija alevija, a ciji procenat iznosi manje od 20 % u Siriji? Takvog diktatora su im doveli cifuti i odredjeni centri moci. Sada kad se narod napokon nakon vise decenija oslobadja tog terora koji je vrsen nad njima, ti to zoves terorizmom. Pa vece ste vi teroriste koji ste se odvojili od vjere pradjedova srba. Jel vas tako ono srbi nazivaju.
Logicno, ovi ljudi su teroristi, kriminalci i pridoslice sa zapada. Izmjena vlasti ide izborima tj. implementacijom volje naroda, sto je demokratija po definiciji. Sve ostalo je van zakona i treba tretirati na ovaj nacin kako radi Assad. Opet, mozda bismo mi trebali da se probudimo kao ovi \"kriminalci\" i pometemo nase trosadzije. Puno je krvi poteklo na svim stranama da bismo sada placali sa znojem i krvi vikendice po Vlasicu, mocna auta i nerad. Ako se neko sjeti da izadje na put sa odlukom da napravi drzavu sa jednim prijesjednikom, sa himnom koju cemo svi znati, sa jasnim granicama, drzavu sa zasticenim radnikom, neka me zove. Hvala, ugodan dan... Ako ne radite da biste isplatili kredit
na ovom portalu ocito neko podrzva teroriste u siriji.zalosno
nego, zna li se šta kažu u sirijskoj Opservatoriji u Londonu, oni su mi onako najobjektivniji kada je riječ o trenutnoj situaciji u Siriji
ti si tipicni sija koji smutnju sije i po bosni. Kush bando sitsko cifutska. Vjeru ste uzeli od budista i cifuta i na to obukli islamsku nosnju.
Ajvaz-Dedo dabogda te assad roko i tebe i sve tvoje. supcino usrana sjeme ti se zatrlo !
aleppu- mojne te ustaske politike. grad je haleb, a kod nas se kaze halep zbog promjene b u p
samo rokaj sunićanske teroriste, GO ASSAD!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad ce se kod nas narod pobunit protiv ove nestasice i ove rezimske vlasti?.Pustili bi onog Sejdica i Fincija da umru od gladi.Jel to ona nasa Bosna sto svakom nudi dobro?