Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovaj portal će i dalje svako jutro "Dodik se probudio i izjavio da ne priznaje BiH"
Trump na aparatima
sve drustvene mrece ce abda
Fallout theme...https://www.youtube.com/watch?v=kzvZE4BY0hY....radjamao se iz nistavila...sjajna tema...
...treba zabranit ovi Tviter...
Twiter je jedna od boljih društvenih mreža sa oviom zabranom će biti još bolji
Pa i nije ovo toliko losa vijest jer politicari uglavnom zavadaju narod. Posebno u Americi Republikanci i Demokrate vode Twitter civil war već godinama 😂
Brawo Twitter!!!!!
Svaka cast mora se ljudska glupost cenzurisati.. ili odosmo svi
Jack Dorsey je strasno pametan lik, ali po meni njegov problem je sto je CEO (ili generalni direktor) u dvije velike kompanije, Square i Twitter. Mislim da bi mu pametnije bilo da izabere samo jednu i njoj se u potpunosti posveti. Sa Square-om je dobro poceo i na putu je da napravi kompaniju koja za 10-15 godina moze da bude ono sto je danas Apple ili Amazon, ali mora da se odluci za jednu.
Tramp na aparatima
pametan potez
Ograničena pamet i neograničen internet, dovode do ozbiljnih oštećenja mozga. Mozda je to razlog zasto imamo omladinu "telecih pogleda".