Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ce sigurno dobro zavrsiti. Nema nista lakse nego ucutkati Nijemce :-) Narocito kad im nametnes liberalno-jevrejsko-islamske zakone pisane po mjeri Tel Aviva, Rijada i Vasingtona.
evo ga pravi ljigavac, pravi fasista. zelim ti brzu smrt olosu
polako mislim da i velike stranke u njemackoj ( cdu i spd) rade sve u njihovoj moci da bi AfD bila jos uspjesnija. AfD je postala tako popularna jer se predstavila kao "zrtva" (imigracija, cenzure, muslimanske barbari itd....) i na tom je gradila svoju popularnost a sad im velike partije prave takvu uslugu s tom zakonom o cenzuri, sto ce AfDu donijet jos vise popularnost jer ce se sad osjetit potvrdjenim i jos vise ce se moc stavit u ulogu "zrtve".
cenzura interneta.. treba odyebat ove twittere .. i ostalo smece.. nedaju ljudima govoriti
evropa ode u naciste opet.. i to ne zbog desnicara... nego zbog her chancelar merker
Kakva je to sloboda govora u Njemačkoj? Žena iznosi samo činjenice, a oni je zbog toga kažnjavaju. Isto tako su i Srbi prošli u BIH.