Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA STA JE DOBRO JE UPITO JEL I OVAJ SRBIN? ETO DOKLE NAS JE SDA DOVELA, JA NISAM SRBIN A PITAM SE ISTO TAKO KO ME JE VISE LAGO, ALJO ILI RASO? ZAR NEMAM RAZLOGA ZA TO? EVO LICIMO SVE VISE NA OVE TALJIBE. ZENE NAM KO NINDJE, BRADONJE, SMRDONJE, GLUPANI, ETO U TO NAS JE PRETVORILA ALJINA SDA, KO DA JE RADIO PO KARADJICEVOM NALOGU.
zanimljivo kako h.is.lam ljudski mozak u rekordnom vremenu pretvori u smjesu go.va.na i pis.ak.e i ovaj djecak je bio normalan i pristojan decko a onda je iznenada obolio od hisla.ma i posto bijed.ni ispr.ani ter.ori.sta
vidim jedan like jesi jadan da moras sam sebi lajkat
Jel i ovaj Srbin, bando teroristička:)))