Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ti divljaci i barbari ce da ga puse dok su zivi, nece vise biti besplatnog hljeba,goriva,skolovanja,zdravstva itd... Sad ce vas ameri uzeti pod svoje pa cete guliti koru sa drveca kad ste glupi isto kao sto mo i bi bili glupi pocetkom 90tih. Sretno sosoni!
Hilari ku..rva stara podbuhla.
@Dodik a zasto ne bi skinuli sa vlasti onoga koji vlada vec 50 godina.U Bosni demokratski birate vlast pa vam opet ne valja,sta mislis da Dodik ili Lagumdzija proglase dozivotnu vladavinu.Gadafi je svrgnuo sa vlasti kralja da bi ukinuo vladavinu monarhije,a sam je htjeo vladati dozivotno i jos da ga sinovi naslijede.Niko se ne slaze sa nacinom na koji je smaknut ali praviti od njega majku Terezu,smijesno je.Sto se mene tice volio bi na njegovom smjestu vidjeti i njegove Bunga jarane,Sarkozija,Berluskonija,Busha i ostalu bagru.
ŠERIJATSKI ZAKONI I DEMOKRATIJA???????????????????????????
ibn-velid e moj ibn velide đes vidio šerijatski zakon i demokratiju???? Ne seri hljeba ti. Nego, kako ti je babo Velid?
E pa dragi moj SLOBODA LIBIJI, očigledno je da ne pratiš svijetska dešavanja i da NE ZNAš šta je NOVI SVIJETSKI POREDAK. Taj poredak je upravo ovo što se dešava, svrgni s vlasti onoga ko ti smeta, zauzmi ono što ti je zapalo za oko, sklopi pakt s đavolom i svijet je tvoj. Ali samo na ovom dunjaluku, aBd, na onom svijetu takve čeka DŽEHENEM!!!!!!!!!!!!
a ti bi sada pokrstavo libijce...ma.m.icu ti
Desmonde Tutuuuuu eto ti sansa da sve kerove libijske p.o.j.e.b.e.t.e u svojoj crkvi mozda dobijes jos jednu nobelovu
http://www.ivonazivkovic.net/LIBIJA-MONETARTNI%20RAT.html
treba li ste poslati gadafija nama, ma.mu vam je.b.em kad vama nije bio dobar, kad vam nije bilo dovoljno sto ste imali haman pa sve dzaba!
Konj si ti kao i ostali koji zale monstruma Gadafija koji je 1988 platio svoja dva rodjaka da srusi avion pun nevinih civila.Poginulo je preko 250 ljudi bilo je i dosta djece a vi ga jos nazivate Muslimanom.Kjafiri eto sta ste.
Raja,ovaj konj je fakat gloop kao konj.
pantolice,je li zemljotres u turskoj isto volja sa surama?,glupani.....
Sve je ovo Al-lahova volja jer on odlucuje o svemu.Narod je ovo proslavio hvala Bogu sa ucenjem Ku-ranskih ajeta.Libija je opet na zadovoljstvo svjeta slobodna drzava i sada treba vratiti se-rijatske zakone i demokratiju.
a ko će sudit drevnim egipćanima za čin genocida nad jevrejima kad su klali svu mušku čeljad svake famelije???
tu-tu popusi mi ki-tu
Pukovniče, slava Ti, počivaj u miru.