Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoka turska
Klixovici,sto mi brisete komentare ? Iz pristranosti ?! Po cemu su sirijski pobunjenici dobri , a turski pobunjenici losi ?
Samo Naprijed turci... komunisticko-marksisticki olos ne zasluzuje milost...
turkish cunt
Independent Kurdistan!
nego, sta na sve ovo veli \"kurdistanski observatorij za ljudska prava, u londonu\" ?!
Turska je bila sila i ona će biti sila dok postoji svijeta.
Turska se bori protiv PKK a ne protiv svih kurda neobrazovani srbi . I ovi se bore za neku drzavu koja nije postojala nikada
Podrška i palac gore za braću Turke. Srbadiji se trese mozak na svaki pomisao na Turke. Turska sila i vlaška hinla nemaju kraja.
Nevjerovatni ste s komentarima a sve zbog neupucenosti...procesljajte malo historiju kurda ,te odnos prema kurdima u vrijeme ataturka a tek u vrijeme Erdogana...
Vladine profasisticke snage iz Sarajeva su tako u.bijali bracu u zapadnoj Bosni na njihovim ognjistima koja su drugacije mislila i u svojoj odbrani na njihovim ognjistima cinile z.locine.I nije tacno da su T.urci najvece smece,vece su ove p.oturice
BOSNIA LOVES TURKYE!!!!! BOSNIA LOVES TURKYE!!!!! BOSNIA LOVES TURKYE!!!!! BOSNIA LOVES TURKYE!!!!! BOSNIA LOVES TURKYE!!!!!
ERDOGAN diktator???? tURSKA JE TERORISTICKA ZEMLJA???? ZASTO SAD SUTITE??? A KAD JE BASHAR U PITANJU ONDA SVE NAJGORE???
turci su najveće ljudsko smeće što postoji na ovome svijetu. nedajte bože da vam oni trebaju pomoći. prije bi vas žive zakopali, nego vam dali čašu vode. dno-dna od ljudske nacije.
nije mi jasno zašto turci ub.ijaju tu ub.ogu bij.edu po vrh.ovima planina, daleko od civ.ilizacije, koji io.nako ni.kome ne sm.etaju. ku.rdi su jako mir.oljubiv narod i nikada nikome nisu na.udili. tim ljudima je se.vap pomoći. ovi tu.rci fakat nemaju du.šu.
Poredis Kurdisan i Palestinu...pa, nakon ovoga, mislim da je najbolje da odjavis internet, poklonis PC i ostanes ono sto i jesi...G.L.U.P
Vrijedi li ono Free Palestine i za Kurdistan?! Pa sad malo muslići po BiH da uzvikuju Free Kurdistan! Al malo sutra, Turska je dobar agresor za razliku od prljavih Židova... Fuj!